Klemens Forel Posted March 30, 2015 Author Share Posted March 30, 2015 Czy istnieje jakiś mail typu @wp @gmail aby się z Wami szybciej skontaktowąć?Zrobiłem dziś wpis z prośbą o usunięcie jednego tematu założonego przeze mnie ale myślę że bezpośredi kontakt za pomocą standardowych maili byłby wygodniejszy i szybszy.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viator01 Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Istnieje. Sprawdzasz kto jest moderatorem działu, potem lukasz, który jest aktualnie na forum zalogowany (widać na dole) i ślesz maila przez forum.Robiłem tak i działa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klemens Forel Posted March 30, 2015 Author Share Posted March 30, 2015 Wciska człowieka śniegu czy wojtasa i gówno żadna wiadomość się nie otwiera może przeczytają mój wpis i zerkną do działu altyleria i pojazdy i taka to zawiła droga.Jak przeczytają to może wykazsują ten wpis i ten o który proszę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Klemens- nie mam od Ciebie ani 1/fefnastej @... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 sądzę, że już pozamiatałem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
viator01 Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Ja tam nie wiem. Mie się rozwija i nawet mogę se wybrać programa do wysyłki, a jeszcze adres zapodaje na przyszłość :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.