Klemens Forel Napisano 30 Marzec 2015 Autor Napisano 30 Marzec 2015 Czy istnieje jakiś mail typu @wp @gmail aby się z Wami szybciej skontaktowąć?Zrobiłem dziś wpis z prośbą o usunięcie jednego tematu założonego przeze mnie ale myślę że bezpośredi kontakt za pomocą standardowych maili byłby wygodniejszy i szybszy....
viator01 Napisano 30 Marzec 2015 Napisano 30 Marzec 2015 Istnieje. Sprawdzasz kto jest moderatorem działu, potem lukasz, który jest aktualnie na forum zalogowany (widać na dole) i ślesz maila przez forum.Robiłem tak i działa :)
Klemens Forel Napisano 30 Marzec 2015 Autor Napisano 30 Marzec 2015 Wciska człowieka śniegu czy wojtasa i gówno żadna wiadomość się nie otwiera może przeczytają mój wpis i zerkną do działu altyleria i pojazdy i taka to zawiła droga.Jak przeczytają to może wykazsują ten wpis i ten o który proszę...
Czlowieksniegu Napisano 30 Marzec 2015 Napisano 30 Marzec 2015 Klemens- nie mam od Ciebie ani 1/fefnastej @...
viator01 Napisano 30 Marzec 2015 Napisano 30 Marzec 2015 Ja tam nie wiem. Mie się rozwija i nawet mogę se wybrać programa do wysyłki, a jeszcze adres zapodaje na przyszłość :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.