huk 100 Napisano 6 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2015 darekoli super ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 6 Sierpień 2015 Share Napisano 6 Sierpień 2015 A tu macie koledzy mojego śmiesznego haj0ta.Klamra aluminiowa sygnowana 38,widełki stalowe a data na brązowej skórce 1940. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 6 Sierpień 2015 Share Napisano 6 Sierpień 2015 tył hj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 6 Sierpień 2015 Share Napisano 6 Sierpień 2015 Przepraszam że post pod postem ale nie mam możliwości edycji :( Producent klamry i skórki oczywiście ten sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2015 Tomek to ta klamra o które wcześniej wyżej pisaliśmy ? Jeżeli tak to zagdaka rozwiązana ta skórka była doszyta i dla mnie to nie oryginalny szew - no chyba że ktoś to naprawiał ? wymieniał ? skórkę w epoce -ale na pewno nie wyszła taka od producenta :):):):)hehhehe o mało bym się nie nabrał puk puk :):) Obudziłem się :) klamry Hj nie miały skorek :):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2015 Wzór klamry używany w Niemczech hitlerowskich od 1936 do 1945 przez jednostki Policji , Żandarmerii ,Policji Wodnej oraz Straży Pożarnej ,tym razem to klamra aluminiowa z nakładką nazywana różnie w różnych publikacjach - garnizonową , wyjściową lub paradną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2015 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 7 Sierpień 2015 Share Napisano 7 Sierpień 2015 Może do tej mojej HJ można się przyczepić ale wstawiam fotkę z netu i drugą podobną widziałem na stronie jakiegoś poważnego sprzedawcy(niemieckiego lub amerykańskiego).Jak wrócę do domu to poszukam i wstawię.Kiedyś ktoś mi powiedział że ta skórka była dla wartowników lub też oddziałów pierwszej linii aby im się ładownica na jajka nie zsuwała.Pozdrawiam Huk hej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2015 na tej też widać że była doszywana :) ale niech i tak będzie EOT . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 12 Sierpień 2015 Share Napisano 12 Sierpień 2015 No nie mogę znaleźć ale jeszcze się nie poddaję :) Huk co to znaczy EOT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 12 Sierpień 2015 Share Napisano 12 Sierpień 2015 end of topic = koniec tematu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 12 Sierpień 2015 Share Napisano 12 Sierpień 2015 Bardzo dziękuję Torba5 za podpowiedź:) stary już chyba jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 13 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2015 pozdrawiam :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 24 Sierpień 2015 Share Napisano 24 Sierpień 2015 Nowa RW :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 24 Sierpień 2015 Share Napisano 24 Sierpień 2015 tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2015 Ładna alpaka -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 25 Sierpień 2015 Share Napisano 25 Sierpień 2015 RW była tylko na rozgrzewkę :) Dr Franke & Co.Lüdenscheid 1941 Stalówka prosto z piwnicy.Dużo farby.Sygnatura producenta na skórce i na klamrze.Jakiś myszon ją ponadgryzał ale i tak jest superowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 25 Sierpień 2015 Share Napisano 25 Sierpień 2015 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 25 Sierpień 2015 Share Napisano 25 Sierpień 2015 producent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2015 Piękna !! widać na niej upływ czasu :)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spetsnaz Napisano 26 Sierpień 2015 Share Napisano 26 Sierpień 2015 bieda z pola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spetsnaz Napisano 26 Sierpień 2015 Share Napisano 26 Sierpień 2015 KoQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2015 super daj po umyciu -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spetsnaz Napisano 27 Sierpień 2015 Share Napisano 27 Sierpień 2015 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spetsnaz Napisano 27 Sierpień 2015 Share Napisano 27 Sierpień 2015 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.