boskitomasz Napisano 2 Sierpień 2015 Share Napisano 2 Sierpień 2015 Witam.Klamra to wiadomo o co chodzi ale mam pytanie co do widełek.Czy jest szansa że pochodzą od klamry rembertowskiej ? Są bardzo podobne ale nie mam materiału porównawczego :( Pozdraawiam Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deluxss Napisano 3 Sierpień 2015 Share Napisano 3 Sierpień 2015 Niema takiej mozliwosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 3 Sierpień 2015 Share Napisano 3 Sierpień 2015 Bardzo dziękuję za pomoc.Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2015 tomek no co ty ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 3 Sierpień 2015 Share Napisano 3 Sierpień 2015 Witaj Huk ! Chciałem się upewnić bo jak bym oryginalne widełki od rembertówki wyrzucił do kosza to bym sobie do końca życia nie wybaczył :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2015 Widać że ktoś to stworzył sam jeżeli jest na nich oryginalna patyna i widać upływ czasu to można uznać że to z epoki :):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 3 Sierpień 2015 Share Napisano 3 Sierpień 2015 no nie samowite Bagnetss identyfikuje widełki u Huka w wątku , ciasno już u was na forum psychicznym w Kandzie ? czy polepszyło się i dostałeś przepustkę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 3 Sierpień 2015 Share Napisano 3 Sierpień 2015 wlepić komuś może?wielu wie, że mam szybkie palce zaraz po woytasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 3 Sierpień 2015 Share Napisano 3 Sierpień 2015 kolego kijow jeżeli to chodzi o mnie to coś ci się pomyliło.Nie mam nic wspólnego z jakimś Bagnetem.Nie jestem z Kanady tylko z Warszawy i to od urodzenia.Pozdrawiam Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deluxss Napisano 3 Sierpień 2015 Share Napisano 3 Sierpień 2015 o nie samowite..." kijow polskiego języka to ty sie chyba uczyłes w Berezie K. BueheheOsobisćie zostałem poproszony o rozkręcenie upadającego wątku,masz jakieś klamry bez trupiej patyny?nie!więc zajmij sie pucowaniem tych pokoji co wynajmujesz bo ludzie narzekają że smierdzi pleśnią vel szubrawcze,przyznaj sie że siedzisz tu tylko dlatego bo forum jest pro-banderowskie:DI skończ sie czepiac boskiegtomasza :dŻeby nie było że spamuje jak kijow, wklejam moja klamre Honvedów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 3 Sierpień 2015 Share Napisano 3 Sierpień 2015 No i kariera bagneta SS ponownie zakończyła się na forum odkrywcy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2015 no tak jak bagnetss vel yukon vel deluxss i nie wiem jak jeszcze identyfikuje u mnie w wątku widełki od klamer to fakt jestem pełen podziwu :) bo jeżeli chodzi o klamry to jest do niczego identyfikuje u siebie oryginały jako kopie - ale już jeżeli chodzi o widełki to muszę przyznać że jest dobry !!! zbieżność > wideł tryzup Upowiec nie wiem :) -mało tego robi to o 18 z minutami co znacz że nie może ułożyć się do snu :) Został już wyrzucony z wszystkich forum w Polsce a na P.S jako Yukon zyskał miano akwizytora :) i wywalony na szczaw - wystarczy wejść na P.S i wpisać Yukon - poczytacie sobie chyba na 5 stron :):) Nie wiem naprawdę co to za przypadek ? chciał aby o nim pisać to się piszę :) Opluwali do tej pory mnie i forum Odkrywcy do końca nie wiem za co ale zawsze tu wraca :)):) jak bumerang -kogoś opluć oczernić wystarczy wpisać bagnetss zobaczcie sami dawał zdjęcia szczątków żołnierzy i sam się chełpił że rozkopuje mogiły i że jest osobnikiem który okrada poszukiwaczy - wszystko jest na forum :) pracuję w ratownictwie medycznym i mogę z całą odpowiedzialnością stwierdzić po wpisach tego osobnika iż jest to osoba z zaburzeniami psychicznymi - pewnie tu wróci i nie raz zapewni nam mnóstwo rozrywki :):)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 12:26 06-08-2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2015 W Biesach cieknie pot po tyłku taka parno ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2015 zbliża się godzina bagnetass pewnie zaatakuję w w nocy w jego godzinach albo uzna dzisiaj że nie jest taki głupi i zrobi to w następne Kanadyjskie noce :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 3 Sierpień 2015 Share Napisano 3 Sierpień 2015 ja delikatnie przypomnę o temacie wątku...innych pierół nie chce mi się czytać... więc proszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2015 tyfus wiem :) ale to jest mocniejsze od niego :)kwestia czasu :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekoli Napisano 4 Sierpień 2015 Share Napisano 4 Sierpień 2015 wracając do tematu, dzisiejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekoli Napisano 4 Sierpień 2015 Share Napisano 4 Sierpień 2015 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2015 fajna WH M36 gratuluję ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 5 Sierpień 2015 Share Napisano 5 Sierpień 2015 Tą WH można leciutko pod prostować ale tak delikatnie się obchodzić jak z jeżem :) Mój najnowszy HJ brak sygnatur,wczesna.Niklowana.Pozdrawiam Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2015 Z tą WH aluminiową to bym prostowanie odpuścił ale jak tam chcesz :) a Hjota wygląda mi na alpakę -ludzie to mają farta :) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 5 Sierpień 2015 Share Napisano 5 Sierpień 2015 Masz rację to alpaka :) Ludzie wystraszyli się tych magicznych widełek i powjennego pasa LWP.Ale ja jakoś nie spękałem :) Ten człowiek co dorobił i zainstalował te widełki był super mistrzem !Takiej dokładności to ja nie widziałem.Pozdrawiam Huk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekoli Napisano 5 Sierpień 2015 Share Napisano 5 Sierpień 2015 mała reanimacja drewienkiem, więcej nie ruszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekoli Napisano 5 Sierpień 2015 Share Napisano 5 Sierpień 2015 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 6 Sierpień 2015 Share Napisano 6 Sierpień 2015 Idealnie zrobione ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.