miler80 Napisano 8 Luty 2015 Autor Share Napisano 8 Luty 2015 Witam, sądząc po skrzynce części te pochodzą z działa samobieżnego SU-100, czy może ktoś potwierdzić czy to co wykopałem to elementy sprzęgła wielotarczowego do tegoż SU? Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 Raczej tak, parę lat temu przy elementach sprzęgła od teciaka wyszły mi dokładnie takie same obręcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miler80 Napisano 10 Luty 2015 Autor Share Napisano 10 Luty 2015 Czyli dobrze skojarzyłem. Heh, trafiłem chyba na polowy warsztat albo sowieckie złomowisko :-) Dzięki za odp. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
husky1 Napisano 10 Luty 2015 Share Napisano 10 Luty 2015 Zarowno sprzegla boczne jak i sprzeglo glowne uzywalo tego typu tarcz , calkiem mozliwe , ze identyczne we wszystkich sprzeglach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 12 Luty 2015 Share Napisano 12 Luty 2015 Przy Stalińcu również takie wyszłyhttps://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum26/s5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miler80 Napisano 13 Luty 2015 Autor Share Napisano 13 Luty 2015 Raczej nie staliniec, to będzie SU albo teciak, zresztą wykopek to rejon bitwy pancernej i ta skrzynka- niżej można porównać gdzie zamontowana :-) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miler80 Napisano 13 Luty 2015 Autor Share Napisano 13 Luty 2015 Miejsce zamontowania skrzynki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.