dyr.Dymalla Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Zwykłe pudełko ale zaintrygowało mnie brak dziur po nakładkach, czy też śladów jakiegokolwiek przymocowania nakładki.Klamra z pozycji radzieckich, a więc nie zakładam, że ukradli jakiś półprodukt z fabryki. Czy były w użyciu gładkie klamry?
dyr.Dymalla Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Dzięki za odpowiedź. Oto bok klamry
dyr.Dymalla Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Zwykłe pudełko ale zaintrygowało mnie brak dziur po nakładkach, czy też śladów jakiegokolwiek przymocowania nakładki.Klamra z pozycji radzieckich, a więc nie zakładam, że ukradli jakiś półprodukt z fabryki. Czy były w użyciu gładkie klamry?
honker Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 http://odkrywca.pl/search/index.php?sq=klamra+pionier%F3w&ws=txt&id_forum=allChyba,że inny rodzaj.Pozdro.*
dyr.Dymalla Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Dziękuję za odpowiedź, ale wszystkie te klamry są austro-węgierskie a moja jest typowo pruska.
HU13ERT Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Klamra dla niemieckich wojsk ekspedycyjnych w Afryce wschodniej. Noszona przez afrykańskich żołnierzy służących w Schutztruppe i Polizeitruppe. Pozdrawiam.Hubert
dyr.Dymalla Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 O cholera, tego się nie spodziewałem. Dziękuję za taką miłą wiadomość.
Question
dyr.Dymalla
Zwykłe pudełko ale zaintrygowało mnie brak dziur po nakładkach, czy też śladów jakiegokolwiek przymocowania nakładki.Klamra z pozycji radzieckich, a więc nie zakładam, że ukradli jakiś półprodukt z fabryki. Czy były w użyciu gładkie klamry?
8 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.