dyr.Dymalla Napisano 1 Luty 2015 Autor Napisano 1 Luty 2015 Zwykłe pudełko ale zaintrygowało mnie brak dziur po nakładkach, czy też śladów jakiegokolwiek przymocowania nakładki.Klamra z pozycji radzieckich, a więc nie zakładam, że ukradli jakiś półprodukt z fabryki. Czy były w użyciu gładkie klamry?
dyr.Dymalla Napisano 1 Luty 2015 Autor Napisano 1 Luty 2015 Zwykłe pudełko ale zaintrygowało mnie brak dziur po nakładkach, czy też śladów jakiegokolwiek przymocowania nakładki.Klamra z pozycji radzieckich, a więc nie zakładam, że ukradli jakiś półprodukt z fabryki. Czy były w użyciu gładkie klamry?
honker Napisano 1 Luty 2015 Napisano 1 Luty 2015 http://odkrywca.pl/search/index.php?sq=klamra+pionier%F3w&ws=txt&id_forum=allChyba,że inny rodzaj.Pozdro.*
dyr.Dymalla Napisano 1 Luty 2015 Autor Napisano 1 Luty 2015 Dziękuję za odpowiedź, ale wszystkie te klamry są austro-węgierskie a moja jest typowo pruska.
HU13ERT Napisano 1 Luty 2015 Napisano 1 Luty 2015 Klamra dla niemieckich wojsk ekspedycyjnych w Afryce wschodniej. Noszona przez afrykańskich żołnierzy służących w Schutztruppe i Polizeitruppe. Pozdrawiam.Hubert
dyr.Dymalla Napisano 1 Luty 2015 Autor Napisano 1 Luty 2015 O cholera, tego się nie spodziewałem. Dziękuję za taką miłą wiadomość.
Pytanie
dyr.Dymalla
Zwykłe pudełko ale zaintrygowało mnie brak dziur po nakładkach, czy też śladów jakiegokolwiek przymocowania nakładki.Klamra z pozycji radzieckich, a więc nie zakładam, że ukradli jakiś półprodukt z fabryki. Czy były w użyciu gładkie klamry?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.