Skocz do zawartości

dzisiejsze wykopki

mp

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mozesz zaladowac zdjecie o rozmiarza do 100kb i max wielkosci 600x600 pikseli. Sprawdz czy takie sa ich rozmiary.

Pzdr AK77
Napisano
A tak przy okazji, to można by trochę poprawić to wstawianie fotek, bo wszyscy na początku mają z tym problem (kto czyta instrukcje?). Np. na początek zmienić dopuszczalny rozmiar do 640. Niby drobnostka, a załapie się część fotek z telefonów...

Pa,

jotes
Napisano
Spacerowalem dzisiaj po parku a faktycznie pa starym wysypisku smieci / przedwojennym / i nagle dobiegl mnie znajomy pisk - stwierdzilem piszczala . Spotkalem 2 kolegow po piszczalce wlasnie ja testowali / wczorajszy zakup /
nie wspomne jaka bo zaraz zrobi sie burza ze zla albo dobra itp.
wracajac do sedna pogadalismy kilka minut i w tym czasie wyjeli 50 gr z 1923 r. spinke lub broszke ,
jakas obraczke lub podkladke / po oczyszczeniu bedzie wiadomo co / oraz czesc matrycy drukarskiej ok 5x15 cm.
Ja niestety tylko na spacerku .
Pozdrawiam spotkanych .
A zrobilem kilka zdj butelek wszystki z przed 2WW
Napisano
no dobra jak sie nie chca foty ladowac to sie pochwale pisemnnie ;P wiec tak :
- lornetka :carl zeiss Jena dienstaglas 6x30 itd (dalej numery fabryczne) wraz z fakladka ochronną na okulary
-ok 200 lusek do PPSz ;P
-nie wspomne o odlamkach :P
Napisano
O kurcze, mam prawie identyczną lornetkę z tym, że pokrętło do ostrości jest umieszczone z rugiej strony przegubu (wewnątrz) SOLLUX BUSCH.
Jakies szerokość jest pasek? Bo ja dorobiłem sobie 10mm a na fotce wygląda mi na 8mm. Może masz jakaś fotkę paska?

Pozdrawiam

Mongo
Napisano
tak ,tak o tą mi chodzilo ,mam taka tylko troche w gorszym stanie ale jak na 60 lat w ziemi to i tak stan IDEALNY :)))
Napisano
Siemanko MP nie zwracaj uwagi na tych dowcipnisiów,tylko jednemu z nich wyślij zdjęcia,niech spróbuje sam wkleić jak taki urka.Zaraz wyślę ci na maila jak to zrobić.Tzn pomniejszyć.
Napisano
Hej panie jack_61!
To my dzisiaj spotkalismy sie w lasku.
Powiem ze wykrywacz sprawdził się w 100%.
Pod koniec dnia wyszła jeszce fajna odznaka na czapke.
Dozobaczenia na wykopach.
Napisano
No no no kolego ty to masz farta.Piękany stan.Ma mozę sygnatury?a tak po za ttym to dzieś ty ja znalazł?tylko tak dalej zyczę dalszego szczęscia

pzdr
Sanshin

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie