mp Napisano 27 Marzec 2004 Autor Share Napisano 27 Marzec 2004 jak w temacie ---> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 27 Marzec 2004 Autor Share Napisano 27 Marzec 2004 --> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 27 Marzec 2004 Autor Share Napisano 27 Marzec 2004 mam pytanie czemu nie chca sie fotki zaladowac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 27 Marzec 2004 Autor Share Napisano 27 Marzec 2004 -> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Marzec 2004 Share Napisano 27 Marzec 2004 i znowu nic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AK77 Napisano 27 Marzec 2004 Share Napisano 27 Marzec 2004 Mozesz zaladowac zdjecie o rozmiarza do 100kb i max wielkosci 600x600 pikseli. Sprawdz czy takie sa ich rozmiary.Pzdr AK77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek164 Napisano 27 Marzec 2004 Share Napisano 27 Marzec 2004 no całkiem nieźle nie szalej tak z tymi fantami :)pozdrawiam i trzymam kciuki że uda się wrzucić zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 27 Marzec 2004 Share Napisano 27 Marzec 2004 moze te fanty sie zdematerializowaly?:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 27 Marzec 2004 Share Napisano 27 Marzec 2004 >> mp - to chyba jakiś czołg i nie chce sie zmiescić na stronce hehehehe pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 27 Marzec 2004 Share Napisano 27 Marzec 2004 A tak przy okazji, to można by trochę poprawić to wstawianie fotek, bo wszyscy na początku mają z tym problem (kto czyta instrukcje?). Np. na początek zmienić dopuszczalny rozmiar do 640. Niby drobnostka, a załapie się część fotek z telefonów...Pa,jotes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 27 Marzec 2004 Share Napisano 27 Marzec 2004 Moze poprostu nic nie wyszlo w czsie dzisiejszych wykopkow a gdy nic nie wyszlo to i na zdjeciu nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 27 Marzec 2004 Share Napisano 27 Marzec 2004 Spacerowalem dzisiaj po parku a faktycznie pa starym wysypisku smieci / przedwojennym / i nagle dobiegl mnie znajomy pisk - stwierdzilem piszczala . Spotkalem 2 kolegow po piszczalce wlasnie ja testowali / wczorajszy zakup /nie wspomne jaka bo zaraz zrobi sie burza ze zla albo dobra itp.wracajac do sedna pogadalismy kilka minut i w tym czasie wyjeli 50 gr z 1923 r. spinke lub broszke ,jakas obraczke lub podkladke / po oczyszczeniu bedzie wiadomo co / oraz czesc matrycy drukarskiej ok 5x15 cm.Ja niestety tylko na spacerku .Pozdrawiam spotkanych . A zrobilem kilka zdj butelek wszystki z przed 2WW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 27 Marzec 2004 Autor Share Napisano 27 Marzec 2004 no dobra jak sie nie chca foty ladowac to sie pochwale pisemnnie ;P wiec tak :- lornetka :carl zeiss Jena dienstaglas 6x30 itd (dalej numery fabryczne) wraz z fakladka ochronną na okulary -ok 200 lusek do PPSz ;P-nie wspomne o odlamkach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 27 Marzec 2004 Share Napisano 27 Marzec 2004 Czyzby taka - biegne sprawdzic czy jeszcze jest w szfie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 27 Marzec 2004 Share Napisano 27 Marzec 2004 O kurcze, mam prawie identyczną lornetkę z tym, że pokrętło do ostrości jest umieszczone z rugiej strony przegubu (wewnątrz) SOLLUX BUSCH. Jakies szerokość jest pasek? Bo ja dorobiłem sobie 10mm a na fotce wygląda mi na 8mm. Może masz jakaś fotkę paska?PozdrawiamMongo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Marzec 2004 Share Napisano 27 Marzec 2004 Mam tego typu ,tylko z fabryki Glassfabrik Swarowski" - kod literowy 'cag'.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 27 Marzec 2004 Autor Share Napisano 27 Marzec 2004 tak ,tak o tą mi chodzilo ,mam taka tylko troche w gorszym stanie ale jak na 60 lat w ziemi to i tak stan IDEALNY :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grove3 Napisano 27 Marzec 2004 Share Napisano 27 Marzec 2004 Siemanko MP nie zwracaj uwagi na tych dowcipnisiów,tylko jednemu z nich wyślij zdjęcia,niech spróbuje sam wkleić jak taki urka.Zaraz wyślę ci na maila jak to zrobić.Tzn pomniejszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Marzec 2004 Share Napisano 27 Marzec 2004 Hej panie jack_61!To my dzisiaj spotkalismy sie w lasku.Powiem ze wykrywacz sprawdził się w 100%.Pod koniec dnia wyszła jeszce fajna odznaka na czapke.Dozobaczenia na wykopach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 29 Marzec 2004 Share Napisano 29 Marzec 2004 No no no kolego ty to masz farta.Piękany stan.Ma mozę sygnatury?a tak po za ttym to dzieś ty ja znalazł?tylko tak dalej zyczę dalszego szczęsciapzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.