lina_90 Napisano 6 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2015 Witam! Kolega prosił mnie o identyfikację i wycenę tej monety, medalu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 6 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2015 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 6 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2015 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diggerek Napisano 6 Styczeń 2015 Share Napisano 6 Styczeń 2015 Męczy mnie już czytanie tego że ktoś chce wyceniać jakiś przedmiot, ja jestem młodszy" stażem na tym forum a wiem że tu się nie wycenia.Współczuję moderatorom że to też muszą czytać i blokować takie posty.A wystarczyło przeczytać regulamin...Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 6 Styczeń 2015 Share Napisano 6 Styczeń 2015 Wartość sentymentalna może przekroczyć wartość złomową metalu, użytego na ten metal. Jest to tylko pamiątka z przed 25 lat tylko, czyli produkt z 1990r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 6 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2015 Diggerek czy przeczytałeś moją wypowiedź do końca? STOI JAK WÓŁ KOLEGA PROSI O IDENTYFIKACJĘ I WYCENĘ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Styczeń 2015 Share Napisano 6 Styczeń 2015 Lina...Bez złośliwości, ale:- poszukaj znaczenia słowa umizmat"...- następnie przejrzyj Działy na Forum...A blaszka? Zajechany jak koń po westernie medal" upamiętniający 45 rocznicę zakończenia II WŚ... Więcej, to w katalogach lub we Wrocławiu- w Muzeum Medalierstwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 6 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2015 Nie widziałem na oczy tych rzeczy, otrzymałem jedynie zdjęcia i bazowałem na tym co mówił właściciel. W każdym razie dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.