Thomson. Napisano 19 Grudzień 2014 Autor Napisano 19 Grudzień 2014 Proszę o wypowiedź speców czy 100% dobra.
rodan Napisano 19 Grudzień 2014 Napisano 19 Grudzień 2014 Ja specem" nie jestem,ale wnioskując ze zdjęć? Nie kupiłbym jej. Czy mam rację-Wypowiedzą się Spece... I nie nabijam licznika" Można tę wypowiedź nie doliczać do kręciołka starzenia się.
honker Napisano 19 Grudzień 2014 Napisano 19 Grudzień 2014 cześć na speców pewnie trochę poczekasz a ja bym jej też nie kupił bym. Obejrzałem dwie swoje co prawda mosiężne ale tył lepiej wygląda jak w tej twojej.poza tym dlaczego wygląda na żywą blachę stalową,gdzie farba? na moich sfatygowanych wykopkach są tylko niewielkie odpryski pozd.marek
rodan Napisano 19 Grudzień 2014 Napisano 19 Grudzień 2014 A co do tego ostatniego zdjęcia tej kartki" W Muzeach londyńskich....... No chyba,że podobne?
HASAG40 Napisano 19 Grudzień 2014 Napisano 19 Grudzień 2014 Panowie jeżeli macie oceniać na czuja" to ja bym podziekował za taką ocenę!powolutku Thomson zobacz parametry z tego co widzę syg4" czyli Steinhauer & Lück LüdenscheidWersja stalowa, waga: 12,06 g, wymiary: 44,4 mm x 36,8 mm.takie parametry powinna miec twoja odznaka bo fotki fatalne szukaj w tym kierunku porównaj także zapięcie bo to bardzo istotne.
HASAG40 Napisano 19 Grudzień 2014 Napisano 19 Grudzień 2014 co do tych dokumentów to sie nie wypowiem ale sama odznaka wygląda dobrze na pierwszy rzut oka;-)
Pytanie
Thomson.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.