Wojlo9 Napisano 25 Listopad 2014 Autor Share Napisano 25 Listopad 2014 Czy moglibyście mi wysłać na maila dobre miejsca na wykopki z wykrywaczem w okolicach Gliwic albo Rybnika? Będę bardzo wdzięczny!Mój mail:------@gmail.comPost został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 09:30 25-11-2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 25 Listopad 2014 Share Napisano 25 Listopad 2014 dżizus... a co mi tam i sam siebie zacytuję:z wielką chęcią i ochoczo podzielimy się z tobą wszystkimi dostępnymi informacjami, czy współrzędne GPS również się przydadzą?"http://www.odkrywca.pl/zatopione-lub-zakopane-czolgi-na-warmi-i-mazurach,737217.html#737217 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 25 Listopad 2014 Share Napisano 25 Listopad 2014 Składowisko odpadów komunalnych przy KWK Knurów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Listopad 2014 Share Napisano 25 Listopad 2014 U siebie na podwórku też mam takich bezczeli - non stop trują mi mailami o miejscówki i wspólne wypady" z nimi, tzn. żeby ich gdzieś zabrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 25 Listopad 2014 Share Napisano 25 Listopad 2014 Jeżeli ktoś ma to coś w sobie, tzn zamiłowanie do tego hobby, jako początkujący powinien sam zacząć smakować takowych przygód, stawić czoła warunkom, utrudnieniom, pogodzie, miejscu poszukiwań itd. Oceniać sytuację, śledzić historię danych terenów, określić zakres swoich oczekiwań, czy to drobnica, czy militaria itd.W dzisiejszych czasach wykrywacz metali jest przedmiotem ogólno dostępnym narzędziem ułatwiającym poszukiwania, więc wielu ochotników go kupuję z myślą o wielkich skarbach, a najlepiej by chciał by do takowych go zawieźć, i najlepiej nakopać mu, a on byłby tylko operatorem takowego urządzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 25 Listopad 2014 Share Napisano 25 Listopad 2014 Bjar, przecież zawsze możesz za drobną rekompensatą wycieczki po gościńcu oprowadzać;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Listopad 2014 Share Napisano 25 Listopad 2014 Niech sami tam se jeżdżą, takie miejsca to wszyscy znają ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 25 Listopad 2014 Share Napisano 25 Listopad 2014 Strasznie marudny się Bjar ostatnio zrobiłeś. Nic zangażowania w Tobie. Wszystko byś tylko sam kopał.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Listopad 2014 Share Napisano 25 Listopad 2014 ;)E spoko, psem ogrodnika nie jestem. Sensowni ludzie mają udział w dostępie do miejscówek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straczek1988 Napisano 25 Listopad 2014 Share Napisano 25 Listopad 2014 u mnie jest idealna miejscówka, fanty wręcz same wychodzą, tak ok 10 arów, ale wypas. jedynie trzeba raaz przy razie kopać, a najlepiej to na koniec po sobie zagrabić:-) wtedy nawet fantów nie oglądam:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 26 Listopad 2014 Share Napisano 26 Listopad 2014 A się rozmnożyli od morza do Tatr.Na PFE 20 listopada-Witam, to jakby się dało to bym poprosił o jakieś namiary na miejscówki gdzie da się coś znaleźć." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 26 Listopad 2014 Share Napisano 26 Listopad 2014 Ja tam jednak wolałem się upewnić, czy chodzi rzeczywiście o namiary na miejscówki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 26 Listopad 2014 Share Napisano 26 Listopad 2014 I mój komentarz...C.Pomogło-kolo zniknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo1152 Napisano 28 Listopad 2014 Share Napisano 28 Listopad 2014 Ciekawe miejsce w Gliwicach: 52.18786964 21.0240607 pochwal się wynikami później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo1152 Napisano 28 Listopad 2014 Share Napisano 28 Listopad 2014 Przepraszam to była Warszawa tu masz Gliwice : 50.29762888 18.66127059 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.