Skocz do zawartości

Wykopki.

Wojlo9

Rekomendowane odpowiedzi

Czy moglibyście mi wysłać na maila dobre miejsca na wykopki z wykrywaczem w okolicach Gliwic albo Rybnika? Będę bardzo wdzięczny!

Mój mail:------@gmail.com

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 09:30 25-11-2014

dżizus... a co mi tam i sam siebie zacytuję:

z wielką chęcią i ochoczo podzielimy się z tobą wszystkimi dostępnymi informacjami, czy współrzędne GPS również się przydadzą?"

http://www.odkrywca.pl/zatopione-lub-zakopane-czolgi-na-warmi-i-mazurach,737217.html#737217

Jeżeli ktoś ma to coś w sobie, tzn zamiłowanie do tego hobby, jako początkujący powinien sam zacząć smakować takowych przygód, stawić czoła warunkom, utrudnieniom, pogodzie, miejscu poszukiwań itd. Oceniać sytuację, śledzić historię danych terenów, określić zakres swoich oczekiwań, czy to drobnica, czy militaria itd.
W dzisiejszych czasach wykrywacz metali jest przedmiotem ogólno dostępnym narzędziem ułatwiającym poszukiwania, więc wielu ochotników go kupuję z myślą o wielkich skarbach, a najlepiej by chciał by do takowych go zawieźć, i najlepiej nakopać mu, a on byłby tylko operatorem takowego urządzenia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie