Skocz do zawartości
  • 0

Właz z czołgu panzer III

vojtaz2

Pytanie

Napisano

Witam, proszę o pomoc w ustaleniu gdzie znajdował się ten właz w Panzer III lub Stug III. Czy nie z boku wanny za gąsienicami ? Proszę o pomoc bo mnie ciekawość zżera

• Odpowiedzi 88
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Skoro chodzę od 10-15 lat po tych samych miejscach, to trzeba je oczyszczać. Po co mam schylać się kilka razy do roku po ten sam przedmiot? ;)
Napisano

Witam, proszę o pomoc w ustaleniu gdzie znajdował się ten właz w Panzer III lub Stug III. Czy nie z boku wanny za gąsienicami ? Proszę o pomoc bo mnie ciekawość zżera

Napisano

A po tym kółeczku można ustalić dokładny model czołgu, łatwiej będzie szukać i pomóc, dodam że godzinę w google grzebałem i nie mogę dopatrzeć się tej klapy lub włazu

Napisano

Taka blaszka dziś wyszła koło gąsienicy z sd.kfz 251.

Nie proszę o identyfikacje, ale w poniedziałek trafi na złom bo i tak mi nie podpowiecie gdzie to było :)

Nie zbieram złomu i nie zagracam małego 48 metrowego mieszkania. Jeżeli komuś się nie podoba moje nastawienie do śmieci żelaznych to trafią do huty, jeżeli pomożecie będziecie mieli szanse uratować ten syf po szwabach.

Napisano
nic w tym wątku nie identyfikowałem na all. pytałem tylko o ta klapę. co do ogniw gąsienic znam się bardzo dobrze więc nie muszę identyfikować. A tą klapę co dziś dodałem to z lenistwa i zmęczenia dałem, jutro sobie poradzę a jak nie to dzięki wam trafi na złom, bo nie pomagacie ratować historii tylko potraficie szydzić z ludzi co nie mają miejsca w domu na ten złom. Jeżeli chcecie pomóc to pomagajcie a fanty nie trafia na złom i do huty
Napisano

A tak było dziś, duzo ludzi do mnie przyjeżdża i nie narzeka co robię z tym szwabskim złomem, choć wiem że nie którzy mają ołtarzyki z hełmów w domu i czczą adiego który wymordował kilkanaście milionów ludzi, dzieci, starców, matek, mężów. Precz z nacjonalizmem, faszyzmem, nazizmem i komuną :) jutro wybory głosujcie z głowa na karku :) ha ha

Napisano

Wita,dziś oprócz haka do holowania czołgów, wyszła dziwna nie rozerwana i nie urwana klapka, z początku myślałem że to jakaś płyta żeliwna do pieca ale ni, może to cos z tego hummla? pytam bo nie chcę tego na razie na złom oddać. Pozdrawiam Wszystkich

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie