vojtaz2 Napisano 11 Listopad 2014 Autor Napisano 11 Listopad 2014 Witam, proszę o pomoc w ustaleniu gdzie znajdował się ten właz w Panzer III lub Stug III. Czy nie z boku wanny za gąsienicami ? Proszę o pomoc bo mnie ciekawość zżera
bjar_1 Napisano 12 Listopad 2014 Napisano 12 Listopad 2014 Tyle, że w twoim przypadku nie są od Hummela", a od sFH18 ;)
bjar_1 Napisano 21 Listopad 2014 Napisano 21 Listopad 2014 Skoro chodzę od 10-15 lat po tych samych miejscach, to trzeba je oczyszczać. Po co mam schylać się kilka razy do roku po ten sam przedmiot? ;)
vojtaz2 Napisano 17 Listopad 2014 Autor Napisano 17 Listopad 2014 Zapraszam na poszukiwania do Cz. Codziennie od 7 do 15. Jutro na zakończenie będzie grill. Pisać na pw.
vojtaz2 Napisano 11 Listopad 2014 Autor Napisano 11 Listopad 2014 Witam, proszę o pomoc w ustaleniu gdzie znajdował się ten właz w Panzer III lub Stug III. Czy nie z boku wanny za gąsienicami ? Proszę o pomoc bo mnie ciekawość zżera
vojtaz2 Napisano 11 Listopad 2014 Autor Napisano 11 Listopad 2014 A po tym kółeczku można ustalić dokładny model czołgu, łatwiej będzie szukać i pomóc, dodam że godzinę w google grzebałem i nie mogę dopatrzeć się tej klapy lub włazu
predi888 Napisano 12 Listopad 2014 Napisano 12 Listopad 2014 bjar, ale z Cb pesymista :P, ważne że militarka.
vojtaz2 Napisano 11 Listopad 2014 Autor Napisano 11 Listopad 2014 cholewa teraz to nie mam, ale nic na drugiej stronie nie ma, żadnych znaków nierówności, płaskie jak decha.
vojtaz2 Napisano 15 Listopad 2014 Autor Napisano 15 Listopad 2014 Taka blaszka dziś wyszła koło gąsienicy z sd.kfz 251. Nie proszę o identyfikacje, ale w poniedziałek trafi na złom bo i tak mi nie podpowiecie gdzie to było :) Nie zbieram złomu i nie zagracam małego 48 metrowego mieszkania. Jeżeli komuś się nie podoba moje nastawienie do śmieci żelaznych to trafią do huty, jeżeli pomożecie będziecie mieli szanse uratować ten syf po szwabach.
konrad0606 Napisano 11 Listopad 2014 Napisano 11 Listopad 2014 Koło bez gumy, więc jakaś późna produkcja. A ta blacha to może jest właz ewakuacyjny.
konrad0606 Napisano 11 Listopad 2014 Napisano 11 Listopad 2014 Od Pz IV ausf H montowano koła bez gumy, więc krąg podejrzanych się zawęża...
Jacek Dąbrowski Napisano 15 Listopad 2014 Napisano 15 Listopad 2014 Chcesz się zrehabilitować? W tym wątku widzę ogniwka . Puść je do MBP , darowane będą Twoje winy. A na przyszłość napisz że identyfikujesz na all.Pozdrawiam
vojtaz2 Napisano 11 Listopad 2014 Autor Napisano 11 Listopad 2014 a tu gąska i kawałek kolektora na 6 cylindrów, Maybach :)
vojtaz2 Napisano 15 Listopad 2014 Autor Napisano 15 Listopad 2014 nic w tym wątku nie identyfikowałem na all. pytałem tylko o ta klapę. co do ogniw gąsienic znam się bardzo dobrze więc nie muszę identyfikować. A tą klapę co dziś dodałem to z lenistwa i zmęczenia dałem, jutro sobie poradzę a jak nie to dzięki wam trafi na złom, bo nie pomagacie ratować historii tylko potraficie szydzić z ludzi co nie mają miejsca w domu na ten złom. Jeżeli chcecie pomóc to pomagajcie a fanty nie trafia na złom i do huty
Jacek Dąbrowski Napisano 15 Listopad 2014 Napisano 15 Listopad 2014 voytaz : nie pomagacie ratować historii tylko potraficie szydzić z ludzi co nie mają miejsca w domu na ten złom ". Jeśli dla Ciebie alezło to ratowanie historii to idź ty chłopie w piz.. albo i dalej.
vojtaz2 Napisano 15 Listopad 2014 Autor Napisano 15 Listopad 2014 A gdzie na all masz ta klapę z pierwszego postu? Akurat z tej klapy mam zamiar zrobić grilla :P
vojtaz2 Napisano 11 Listopad 2014 Autor Napisano 11 Listopad 2014 A tak w całości kolektor i dekielki na nim, tzw kołpaczki :)
vojtaz2 Napisano 15 Listopad 2014 Autor Napisano 15 Listopad 2014 A tak było dziś, duzo ludzi do mnie przyjeżdża i nie narzeka co robię z tym szwabskim złomem, choć wiem że nie którzy mają ołtarzyki z hełmów w domu i czczą adiego który wymordował kilkanaście milionów ludzi, dzieci, starców, matek, mężów. Precz z nacjonalizmem, faszyzmem, nazizmem i komuną :) jutro wybory głosujcie z głowa na karku :) ha ha
vojtaz2 Napisano 11 Listopad 2014 Autor Napisano 11 Listopad 2014 deska rozdzielcza. A właz klapa ma około 20mm grubości
vojtaz2 Napisano 14 Listopad 2014 Autor Napisano 14 Listopad 2014 Wita,dziś oprócz haka do holowania czołgów, wyszła dziwna nie rozerwana i nie urwana klapka, z początku myślałem że to jakaś płyta żeliwna do pieca ale ni, może to cos z tego hummla? pytam bo nie chcę tego na razie na złom oddać. Pozdrawiam Wszystkich
Hebda Napisano 15 Listopad 2014 Napisano 15 Listopad 2014 Dyskusja zbacza na złą stronę..Kto komu wiaderko lub łopatkę piszcie sobie na privproszę..
Pytanie
vojtaz2
Witam, proszę o pomoc w ustaleniu gdzie znajdował się ten właz w Panzer III lub Stug III. Czy nie z boku wanny za gąsienicami ? Proszę o pomoc bo mnie ciekawość zżera
88 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.