Jump to content
  • 0

szabla/pałasz? marynarka wojenna

chris82

Question

15 answers to this question

Recommended Posts

Wrzuć zdjęcia w dziale konserwacja. A tutaj dodaj fotkę pochwy, albo sam zobacz jak się ceny kształtują na przykładzie różnych stron
http://www.google.pl/search?q=german+imperial+naval+sword&biw=1067&bih=494&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ZSdeVOOmAc_daryLgagH&ved=0CB8QsAQ
Jak dowiesz się jaka cena i zaraz będziesz sprzedawał, to będzie ban za łamanie regulaminu :)

A na ruchomej klapce nie ma żadnego napisu?

Bez bić trudno będzie określić producenta, gdyż było ich wielu, a broń nie jest wytwarzana zgodnie z jednym obowiązującym wzorem i występują różnice pomiędzy poszczególnymi egzemplarzami nawet wyprodukowanymi przez jednego wytwórcę. Na razie przejrzałem kilka katalogów aukcyjnych, ale na identyczna nie natrafiłem :(

tufus, Kriczer - bardzo dziękuję za fachową ocenę. Jak znajdę jeszcze jakiś ameliniowy" zardzewiały durszlak też się do Was zgłoszę z prośbą o opinię :P
Nie ładnie się naśmiewać z laika, nie ładnie.. :P

viator01, dzięki Ci wielkie. Zawsze to już jakaś wiedza.
Pochwa też jest. Skórzana z metalowymi okuciami - niestety nieco zniszczona.
Mówisz, że wartość ma. A jak byś ją Ty miał oszacować? Mało waży więc pewnie na złomie niewiele.. :P Ciekaw jestem czy warto za tym pochodzić czy jak wspomnieli koledzy zakopać w lesie.. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information