Rafi94 Napisano 2 Listopad 2014 Napisano 2 Listopad 2014 Podaj kolego wymiary. Przypomina jakiś prosty granat a'la Sidolówka ale to na razie gdybanie.
DRASZYR01 Napisano 2 Listopad 2014 Autor Napisano 2 Listopad 2014 wymiary wys- 25 cmsredn- 9 cm grube scianki , ciężki masywny.
makul Napisano 2 Listopad 2014 Napisano 2 Listopad 2014 Kolego, to nie allezło - zdjęcia są za darmo. Daj jeszcze jakieś od góry, od dołu. Trochę kojarzy mi się z czymś w rodzaju syfonu ale - to takie gdybanie.Pozdr.makul
DRASZYR01 Napisano 2 Listopad 2014 Autor Napisano 2 Listopad 2014 nic nowego chyba zdjecia nie wniosa ,tez podejzewałem iz to syfon ale jest to o bardzo grubych sciankach i zelazo, od gury centymetrowy otwór kojazy sie to z jakas butlą na sprezone powietrze lub gaz, najblizej mi do wyposażenia czołgu ;a moze samolotu itp.
krzysiek9559 Napisano 4 Listopad 2014 Napisano 4 Listopad 2014 Moje przypuszczenie to z wyglądu podobny jest do termosu, może na płynny azot,
Pytanie
DRASZYR01
CO TO JEST?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.