Szybkizpodlasia Napisano 26 Październik 2014 Autor Share Napisano 26 Październik 2014 Tutaj inny , niestety sam go zepsułem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 26 Październik 2014 Autor Share Napisano 26 Październik 2014 WP i orzełek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 31 Październik 2014 Autor Share Napisano 31 Październik 2014 Podwójnie wybity na jednej połówce , a druga drapana . St. Zygmunt Bernatowicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 31 Październik 2014 Autor Share Napisano 31 Październik 2014 Kolejna , ta tylko drapana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 31 Październik 2014 Autor Share Napisano 31 Październik 2014 Józef Wróblewski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 31 Październik 2014 Autor Share Napisano 31 Październik 2014 Łomża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 31 Październik 2014 Share Napisano 31 Październik 2014 szybki ...jeśli to (ten józef)jest z okolic leśniczówki w CB to wiem kto ma druga połówkę o ile dobrze kojarzę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 31 Październik 2014 Share Napisano 31 Październik 2014 pierwsza odznaka :)4 Pułk Ułanów Zaniemeńskich...aż musiałem się przeżegnać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 31 Październik 2014 Share Napisano 31 Październik 2014 choć zupełnie nie tego pułku się spodziewałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 31 Październik 2014 Autor Share Napisano 31 Październik 2014 Hando gratuluję! Piękna i kompletna :)Patron chodzi Ci o leśniczówkę na północny zachód od miejscowości T? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 31 Październik 2014 Share Napisano 31 Październik 2014 ZAKŁAD JUBILERSKO GRAWERSKIT.FILIPSKIWILNO ZAMKOWA N6:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 31 Październik 2014 Share Napisano 31 Październik 2014 Hando twoja odznaka miażdzy, szkoda ze na ziemiach odzyskanych polskie fanty praktycznie nie występują. Po około 9 latach nie wliczając polskich guzików trafiłem tylko polską kurice i to na dodatek bez łapek ale napewno cieszyłem sie z niej tak samo jak ty ze swojej odznaki . Przecudna odznaka tylko nie spierdziel jej czyszczeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Październik 2014 Share Napisano 31 Październik 2014 Nooo Hando z grubej rury! Jakie województwo? I wcale jej nie czyść - tylko miękka szczoteczka + woda z mydłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 31 Październik 2014 Share Napisano 31 Październik 2014 Nie ma to jak smętek :) Wielkie gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelos Napisano 4 Listopad 2014 Share Napisano 4 Listopad 2014 Strzemię Parysów 1935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelos Napisano 4 Listopad 2014 Share Napisano 4 Listopad 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 11 Listopad 2014 Share Napisano 11 Listopad 2014 Dawno, dawno temu...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1989 Napisano 11 Listopad 2014 Share Napisano 11 Listopad 2014 Super Kolego panzerkris... znowu nie bede mogl spac po nocach... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 12 Listopad 2014 Autor Share Napisano 12 Listopad 2014 Moje trafienia z soboty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 12 Listopad 2014 Autor Share Napisano 12 Listopad 2014 Niestety odznaka bez emalii i orła , ale za to w srebrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 12 Listopad 2014 Autor Share Napisano 12 Listopad 2014 Konopacki Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 12 Listopad 2014 Autor Share Napisano 12 Listopad 2014 Łomża . Niestety nieśmiertelnik był złożony na pół . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 12 Listopad 2014 Share Napisano 12 Listopad 2014 Konopacki czy Kotopacki?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 12 Listopad 2014 Autor Share Napisano 12 Listopad 2014 Konopacki - Litera N jest słabo wybita . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 12 Listopad 2014 Share Napisano 12 Listopad 2014 Jeszcze jedno. Jaki rejon Polski te SS-Verfluchten Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.