Jacek Dąbrowski Napisano 3 Grudzień 2014 Share Napisano 3 Grudzień 2014 Jedyna pociech , bo będzie można napisać pismo. Wars chciał aby AMW dała za darmo(jak wcześniej chciał teciaka z Elbląga i IS-a z Lęborka) do Przeźmierowa.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 3 Grudzień 2014 Share Napisano 3 Grudzień 2014 Wpisać do rejestru i daćA później nasyłać konserwatorów, rzeczoznawców, historyków dendrologów i kogo się da.Niech zakosztuje własnej twórczości.A o parowóz nie występował czasem? Jeszcze chwila i własny pociąg stworzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 5 Grudzień 2014 Share Napisano 5 Grudzień 2014 Jeżeli pisanina kol. Warsa w 1% przyczyniła się do tego że ten wagon zamiast na przemiał trafił do muzeum, to ma u mnie piwo. Jedno, słabe, i z dyskonta, ale zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 6 Grudzień 2014 Share Napisano 6 Grudzień 2014 cieszy mnie to że w Polsce został i że opieka nad nim będzie choć cała sprawa z wystawieniem na licytacje mnie irytuje powinni dać za darmo lub po kosztach i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landszaft Napisano 7 Grudzień 2014 Share Napisano 7 Grudzień 2014 to przynajmniej już dwa są uratowane Poznań i teraz Jaworzyna Śląska . Przydało by się tylko do tych dwóch znaleźć historię potwierdzoną zdjęciami czy to Polskie wagony z polskich pociągów czy np niemieckie stosowane w II wojnie . A także pytanie gdzie stoi ten z tego tematu http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=652976#1725118 . bo jest i trzeci który gdzieś prywatnie stoi, może jest do sprzedania ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.