Jacek Dąbrowski Napisano 18 Wrzesień 2014 Autor Napisano 18 Wrzesień 2014 Ja tam nie chcę nikogo straszyć ale orły sokoły znowu pracują. http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Ruszaja-prace-nad-serialem-i-filmem-o-ORP-Orzel-n83554.html
Czlowieksniegu Napisano 18 Wrzesień 2014 Napisano 18 Wrzesień 2014 Ić sobie...Znów po porządnym Orle z 1958 będziemy mieli nasze, tym razem morskie Alo, alo"** bez obrazy dla Alo, alo"...
Hebda Napisano 18 Wrzesień 2014 Napisano 18 Wrzesień 2014 O obsadę nie ma co się bać..Wesołowski,Zakościelny i cała banda z Czasu Honoru przejdzie na Orła..O efekty/wizualizacje też się nie ma co bać-jak zwykle do bani będą..Nie chce czarno wróżyć ale oby nie szkoda było wydać te 3zł na tinę..
bjar_1 Napisano 19 Wrzesień 2014 Napisano 19 Wrzesień 2014 Nooo pięknie, morski Czas homoru" nam się szykuje...
Dunczyk Napisano 19 Wrzesień 2014 Napisano 19 Wrzesień 2014 Dzisiaj rano w informacjach radiowych projekt zachwalał minister rządu od drużyny wojów, źle to wróży projektowi. Zapowiedział film kinowy i serial 13 odcinków.
Cpt.Nemo Napisano 19 Wrzesień 2014 Napisano 19 Wrzesień 2014 Juz na tej reklamowce slychac oryginalna komende :) szybkie zanurzenie" Ja tam ekspertem nie jestem, ale w lodziach podwodnych to istnieje zanurzenie alarmowe" a nie jakies szybkie" :( Szykuje sie nastepna miernota :(
Jacek Dąbrowski Napisano 19 Wrzesień 2014 Autor Napisano 19 Wrzesień 2014 Ja się boję ze sokolik weźmie się z rozpędu za Dywizjon 303 albo za Monte Cassino. Ło matko i córko.Albo tych 4 kolesi wtłoczy do T-34 Ruda wstawi w sowiecki mundur i koniec wojny w 1985 roku.Pozdrawiam
norodom s Napisano 19 Wrzesień 2014 Napisano 19 Wrzesień 2014 Oby nie było tak, jak z kolejną wersją ,,Krzyżaków''.
Tanto Napisano 18 Listopad 2014 Napisano 18 Listopad 2014 13 odcinków? O czym?Z całym szacunkiem dla załogi i okrętu, trzeba stwierdzić że jego działania nie obfitowały w ekscytujące wydarzenia. Ucieczka z Tallina, zatopienie jednego transportowca i 'nudne' patrole na morzu północnym, to odrobinę za mało na wieloodcinkowy serial.
piotr916 Napisano 22 Listopad 2014 Napisano 22 Listopad 2014 Chyba ,że scenarzysta wpadł na pomysł pokazaniaia i przebiegu tej historii w czasie rzeczywistym...
Czlowieksniegu Napisano 2 Maj 2016 Napisano 2 Maj 2016 Realizacji nie doczeka się również inny projekt poprzedniego kierownictwa – format o okręcie ORP Orzeł". O czym Chmiel poinformował już w lutym b.r. - Są inne opowieści związane z II wojną światową i wolę pokazać polskie bohaterstwo, kończące się zwycięstwem, a nie legnięciem z honorem na dnie morza – powiedział dyrektor Dwójki. :-(
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.