woytas Napisano 9 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2014 Panowie mam problem z jakimś badziewiem, które się zagnieździło w kompie. Wygląda to tak, że na stronie internetowej podkreśla wyrazy jako linki (którymi w rzeczywistości nie są) - po najechaniu myszką robi się takie kółko niebieskozielone i otwiera małe okienko, że niby trzeba jave czy adobe uaktualnić z adresem newsupdateneedet.com. Wejście na tę stronę kończy się zainfekowaniem gorszym niż to co już jest. Próbowałem sposobów dostępnych w necie i nic nie pomogło - w zakresie darmowych, trialowych programów. Nie chcę nic kupować ale chcę się pozbyć tego szita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2014 Share Napisano 9 Wrzesień 2014 A tyle razy Ci mówiłem- rób co chcesz, byleś jakiegoś choróbstwa do domu nie ściągnął...BTW-Twoja żona ostatnio mi mówiła, że Ty już tych brzydkich (?) filmów nie oglądasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2014 Wyczyścił ktoś kiedyś kumin?Pomogło zresetowanie przeglądarki do ustawień fabrycznych - narazie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2014 Share Napisano 9 Wrzesień 2014 Nie chcę Cię martwić...Ewcyna zassała w pracy jakieś gówno, które nie pozwala otwierać nowych kart. A dokładnie pozwala, ale w ich adresie zawsze jest strona jakiegoś badziewia.Nowe okno- OKi, nowa karta- syf. Co ciekawsze, antywiry nic nie widzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2014 U mnie też anty nic nie widzi. Potrzebny program antymalware - czy coś podobnego.ADWCLEANER or something Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Wrzesień 2014 Share Napisano 9 Wrzesień 2014 Pomaga wietrzenie. Warunek ? - Mieszkać wysoko. Otwierasz okno , wywalasz sprzęta przez w/w i wirusa nie ma. Korzyść obopólna. Ty nie masz wiarusa , nas się jeden mniej czepia.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2014 Zjedz snickersa bo gwiazdorzysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Wrzesień 2014 Share Napisano 9 Wrzesień 2014 Malwarebytes Anti-Malware próbowałeś? Skuteczny nawet choć u mnie od 5 lat nic się nie zagnieździło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Wrzesień 2014 Share Napisano 9 Wrzesień 2014 I weź tu człowieku(bez śniegu) podsuń pomysła. Jeszcze pitolą.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2014 Share Napisano 9 Wrzesień 2014 Sonicchoć u mnie od 5 lat nic się nie zagnieździło"Ciekawe dlaczego...Bo ja akurat, się Ciebie nie boję :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Wrzesień 2014 Share Napisano 9 Wrzesień 2014 nie zagnieździło bo nie latam po strunach z babkami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 9 Wrzesień 2014 Share Napisano 9 Wrzesień 2014 Z chłopcami .....!!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Wrzesień 2014 Share Napisano 9 Wrzesień 2014 Tfu! ... Ażeby Cię.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2014 Share Napisano 9 Wrzesień 2014 Ja bym aż tak głęboko w temat się nie wciskał...W sumie, to mamy wolność, demokrację a i poprawność polityczna nas zmusza do akceptowania pewnych dziwnych zachowań...Sonic- nic nie pisz, nie chcemy wiedzieć :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 10 Wrzesień 2014 Share Napisano 10 Wrzesień 2014 Fajny ten HOT-DOG" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.