trzykorony Napisano 8 Wrzesień 2014 Autor Napisano 8 Wrzesień 2014 Witamznalazłem ciekawą łuskę myśliwską chciał bym się dowiedzieć coś na ten temat i czy jest coś warta ? z jakich lat pochodzi ? w internecie nic nie znalazłem . Proszę o odpowiedz Pozdrawiam
Kriczer Napisano 8 Wrzesień 2014 Napisano 8 Wrzesień 2014 jeszcze o dupkę ile warta to chyba żaden tu nie pytał :D
trzykorony Napisano 8 Wrzesień 2014 Autor Napisano 8 Wrzesień 2014 nie znalazłem podobnej w Googlach to miałem nadzieję że bardziej jest rzadka :D
cezar81 Napisano 8 Wrzesień 2014 Napisano 8 Wrzesień 2014 To chyba jakiś lipny internet masz :)Warta od 100zł w górę
trzykorony Napisano 8 Wrzesień 2014 Autor Napisano 8 Wrzesień 2014 chyba nie dostanę sensownej odpowiedzi tylko naśmiewanie się szkoda .... :\\
viator01 Napisano 9 Wrzesień 2014 Napisano 9 Wrzesień 2014 Poważnie - to pozostałość po łusce myśliwskiej kalibru 12. Taki układ oznaczeń na denku występował przed 1918 rokiem. Producenta masz dokładnie wypisanego. Więcej chyba się powiedzieć nie da.
Pytanie
trzykorony
Witam
znalazłem ciekawą łuskę myśliwską chciał bym się dowiedzieć coś na ten temat i czy jest coś warta ? z jakich lat pochodzi ? w internecie nic nie znalazłem . Proszę o odpowiedz
Pozdrawiam
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.