edison Napisano 4 Wrzesień 2014 Autor Napisano 4 Wrzesień 2014 Znalazłem go w lesie. Proszę o identyfikację.
powiatowy Napisano 27 Wrzesień 2017 Napisano 27 Wrzesień 2017 to jest reper kilometrażowy, czy jest on daleko od jakiejś dużej rzeki?
edison Napisano 4 Wrzesień 2014 Autor Napisano 4 Wrzesień 2014 Znalazłem go w lesie. Proszę o identyfikację.
endrju241 Napisano 28 Wrzesień 2017 Napisano 28 Wrzesień 2017 To jest reper sieci niwelacyjnejhttp://www.beskid-niski-pogorze.pl/artykuly/tajemnicze_slupki.php
edison Napisano 4 Wrzesień 2014 Autor Napisano 4 Wrzesień 2014 na głębokości około 1 metr zakończyłem kopanie,słupek ani drgną .
wojtek1234321 Napisano 4 Wrzesień 2014 Napisano 4 Wrzesień 2014 Jeżeli to faktycznie reper to lepiej nie ruszać...konsekwencje przyłapania na takim uczynku" mogą mogą być średnio przyjemne...
edison Napisano 4 Wrzesień 2014 Autor Napisano 4 Wrzesień 2014 Konsultowałem temat z geodezją nikt o takim czymś nie słyszał
carabus Napisano 5 Wrzesień 2014 Napisano 5 Wrzesień 2014 pytanie czy oznaczenie jest tylko z jednej strony?być moze to punkt tzw osnowy podstawowej - zapewne jest zabetonowany. Popatrz w necie - ustale rejon, punkt odniesienia osnowy i poszukaj w terenie innych punktów - jak masz dostep do gps nanieś punkt i wyrysuj linie proste - powinny się krzyzować..
edison Napisano 1 Styczeń 2015 Autor Napisano 1 Styczeń 2015 Cześć. Udało mi się zidentyfikować ten przedmiot; jest to słupek graniczny z okresu międzywojennego oddzielający województwa: lwowskie i krakowskie.
edison Napisano 6 Wrzesień 2014 Autor Napisano 6 Wrzesień 2014 witam oznaczenie jet tylko jedno,znalazłem w necie fotkę podobnego z nr.42 ktoś opisał go jako granicznik dawnej galicji ale według dostępnych map granica była około 20 km. na pułnoc od tej lokalizacji
Pytanie
edison
Znalazłem go w lesie. Proszę o identyfikację.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.