torba5 Napisano 5 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2014 no niestety coby głębiej poczytać trzeba zapłacić mam wersje papierową ale nie mam czasu skanować ogólnie nic nowego w temacie ale chyba dobrze że coraz szerzej o sprawie idzie http://www.wprost.pl/ar/459882/Lowcy-skarbow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 5 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2014 a jeszcze prosiłem żeby w tytule dodać art. ŁOWCY SKARBÓW "bo jednak Saper nie wszystkim jest znany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 6 Sierpień 2014 Share Napisano 6 Sierpień 2014 Saper , nie jest taki kolorowy jak go opisują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 6 Sierpień 2014 Share Napisano 6 Sierpień 2014 2 bańki euro nieźle ktoś wycenił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 6 Sierpień 2014 Share Napisano 6 Sierpień 2014 ,,Znaleziony przy jego udziale , skarb księżniczki z XIII w , przyssali się pod sukces chłopa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 7 Sierpień 2014 Share Napisano 7 Sierpień 2014 Saper , nie jest taki kolorowy jak go opisują"A możesz rozwinąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 7 Sierpień 2014 Share Napisano 7 Sierpień 2014 jest najzwyczajniej w świecie biały - zapewne o to chodziło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4sherman Napisano 10 Sierpień 2014 Share Napisano 10 Sierpień 2014 no, fakt; gdyby był tęczowy, już byłyby mało cenzuralne wrzuty na jego temat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.