Luckey13 Napisano 14 Lipiec 2014 Autor Napisano 14 Lipiec 2014 Witam, wie ktoś, czy we Wrocku jest jakiś sklep z detektorami?Chcę kupić kanarka 250, zdecydowałem się na nówkę, ale nie mogę znaleźć na miejscu, a nie chcę z wysyłką, bo chciałbym mieć też, na wypadek ew awarii, pod ręką miejsce gdzie mógłbym serwisować, no i wolę osobiście kupować ;)
Czlowieksniegu Napisano 14 Lipiec 2014 Napisano 14 Lipiec 2014 Kriczer- się nie gniewaj, ale zakładam*, że:- Wujek Google jest nadal dostępny dla każdego,- skoro Luckey13 potrafił zarejestrować się na Forum, to taką niemożliwie prostą informację sam znajdzie, - Luckey sobie z nas jaja robi...* nie wiem, czy słusznie
Luckey13 Napisano 14 Lipiec 2014 Autor Napisano 14 Lipiec 2014 Znalazłem, ale z info, że sklepu już nie ma, potem doczytałem, że sklep przeniesiony, a nie zlikwidowany, poza tym nie mam komputera teraz, z komórki przeglądam, a to katorga :pWpisywałem sklep z wykrywaczami we Wrocławiu" a wyskakiwało w Rzeszowie, a mobilne google nie mają wyszukiwania zaawansowanego :p
sza.man Napisano 15 Lipiec 2014 Napisano 15 Lipiec 2014 skoro nie umiesz znaleźć sklepu w mieście- rzeczy relatywnie dużej, to tym bardziej nie znajdziesz monety w polu.Daruj sobie wykrywacz i zainwestuj w GPS
tsbezeg Napisano 15 Lipiec 2014 Napisano 15 Lipiec 2014 Ja swój pierwszy sprzęt kupiłem 14 lat temu na ul. Cybulskiego we Wrocławiu ale czy ten sklep tam jest jeszcze nie mam pojęcia.
rauszdelikt Napisano 16 Lipiec 2014 Napisano 16 Lipiec 2014 Tutaj pytaj. Ja przez nich kupowałem swójhttp://skleparcheologiczny.pl
Luckey13 Napisano 16 Lipiec 2014 Autor Napisano 16 Lipiec 2014 Sza.man, jak pisałem, mam teraz dostęp do mobilnych googli, które są do niczego, choć ciekawe jest, że w języku angielskim szuka dobrze, za to wpisanie dowolnego dajmy na to sklepu daję tonę wyników z ceneo i pokrewnych serwisów, nie dość, że nie z wrocławia, to jeszcze raczej mocno nieaktualne, albo z cenami typu 999 za kanarka 150, potem strony typu alledrogo, olx etc, zapewne na komputerze by nie było problemu, ale nie miałem dostępu, a miałem wyjazd zaplanowany i chciałem skorzystać z okazji, bo miejsce może być ciekawe.Więc analogia z poszukiwaniem monety w polu jest nietrafna, bardziej by pasowało szukanie monety na złomowisku za pomocą wykrywacza bez dyskryminacji :p
Pablooos Napisano 16 Lipiec 2014 Napisano 16 Lipiec 2014 Kolego. Wejdź na allegro do działu wykrywacze metali", wybierz lokalizacje i znajdziesz sklep który nazywa się jakoś e-luk (szukaj po nicku)czy jakoś tak. To sklep z ulicy borowskiej, tam jest na 100% Ace 250. Znajomy ostatnio tam kupował. Pozdro
Luckey13 Napisano 16 Lipiec 2014 Autor Napisano 16 Lipiec 2014 To jest właśnie ten sklep, o którym myślałem, że usunięty, a który został przeniesiony, bodajże na ul Sokolniczą ;)Nota bene, inaczej niż przez allegro ciężko go znaleźć, bo specjalizuje się w sprzęcie łuczniczym, detektory to dodatek ;)W każdym razię dziękuję za pomoc i wyrozumiałość, a temat uważam za wyczerpany :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.