Skocz do zawartości
  • 0

Pierścień ?

Napoleon North

Pytanie

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Najważniejsze że wszyscy dobrze się bawią.Niektórzy mawiają że nie istotne jest jak o Tobie mówią,dobrze czy źle,grunt że mówią a to oznacza że myślą i dobrze się bawią.
Napisano
chyba nikt nikogo nie miał zamiaru obrazić czy wyśmiać, trochę humoru nie zaszkodzi nikomu. łogosławiony ten który potrafi się śmiać z samego siebie, albowiem on zawsze znajdzie powód do śmiechu". pozdrawiam Napoleona i wszystkich udzielających się!!
Napisano
Myślę,że kolega napoleon jakby do tego dołączył kawałek metalu z krzyżem i skręcił to wszystko np.kawałkiem metelu z gwintem lub innym elementem z bronzu lub mosiądzu to by coś wartościowego uzyskał.W razie czego służę pomocą np.inwencją twórczą lub szeroko pojętą wyobraźnią.:)
Napisano
chciałbym nieśmiało zaproponować moderatorom utworzenie działu humorystycznego, takie wątki byłyby idealne! Co do przedmiotu to mi to wygląda na kawałek skorupy orzecha z Epoki lodowcowej":)pozdrawiam
Napisano
Bardzo długo powstrzymywałem się od komentowania komentujących. Ładnie to tak śmiać się z kogoś? Musicie sobie ulżyć? Wy zawsze wszystko wiedzieliście i wiecie? Czemu mają służyć te komentarze, poprawie własnego humoru kosztem innych? Czy jemu jest miło czytając takie odpowiedzi, kiedy naprawdę chciałby się czegoś dowiedzieć? Fakt faktem że Napoleon North wstawia dziwne" rzeczy ale to nie powód zaraz komentować. Nie ma obowiązku identyfikacji każdego wątku więc można przemilczeć pewne rzeczy. Każdy miał początki, ja osobiście cieszyłem się że znalazłem kulkę szrapnelową, dzisiaj mam tego na kilogramy i nadal zbieram chociaż bez takiego entuzjazmu jak na początku. A co do tematu całkiem serio może być to fragment pierścienia od łożyska. Pozdrawiam wszystkich.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie