Skocz do zawartości
  • 0

Pieczątka kancelaryjna

sadza

Pytanie

Napisano

Witam serdecznie.
Jako, że jestem posiadaczem pewnej pieczątki kancelaryjnej z Jasnej Góry z roku 1937 (z tego co się dowiedziałem), chciałbym prosić Was o potwierdzenie tych informacji lub dopisania czegoś, czego o niej nie wiem.

Chciałbym się również dowiedzieć ile takowa pieczątka może być warta? Dzięki z góry, pozdrawiam.

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Taki malutki off top koledzy Admini.
Moze po prostu dodac do Regulaminu punkt Na tym forum nie wyceniamy znalezisk". Oszczedzimy wszystkim czasu, drobnych zlośliwostek itp.
... i juz mnie nie ma, puff".. znikam :)
Napisano
Tylko, że sadza tego nie przyjmuje, a to na pewno matryca do druku czasopisma o takim tytule wydawanego lokalnie. Trzeba byłoby poszperać w bibliotekach i poszukać.
Napisano

Witam serdecznie.
Jako, że jestem posiadaczem pewnej pieczątki kancelaryjnej z Jasnej Góry z roku 1937 (z tego co się dowiedziałem), chciałbym prosić Was o potwierdzenie tych informacji lub dopisania czegoś, czego o niej nie wiem.

Chciałbym się również dowiedzieć ile takowa pieczątka może być warta? Dzięki z góry, pozdrawiam.

Napisano
Jakaś matryca, ale na pewno wiele warta. Myślę, że co najmniej 500 zł. W końcu to z 1937 roku, dawno temu...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie