tede1981 Napisano 1 Maj 2014 Autor Napisano 1 Maj 2014 Witam co to może być za sztylet, kordzik z kółkiem? nie mam lepszych zdjęć
torba5 Napisano 1 Maj 2014 Napisano 1 Maj 2014 wytłumaczę -poziom niedouczonego gimnazjalisty ,który wypisuje bzdury nie wnoszące nic do identyfikacji ,wprowadzające tylko dezorientacje dla ludzi szukających jakieś wiedzy ,forum np onetu chętnie przyjmuje takie brednie ,ale tu wymaga się jakieś wiedzy a nie bzdur typu bo tak i już ...Ogólnie moderator powinien wyczyścić ten wątek z wszystkich wpisów nie na temat
rodan Napisano 1 Maj 2014 Napisano 1 Maj 2014 Wytłumaczę-Kolego torba.Kiedy ja obserwowałem to Forum,to kolega nie miał jeszcze żadnej torby.Nawet gimnazjalnej.
tyfus Napisano 1 Maj 2014 Napisano 1 Maj 2014 ja paczę (czyli patrzę)... nie wiem czy dobrze, ale może się to źle skończyć...
tede1981 Napisano 1 Maj 2014 Autor Napisano 1 Maj 2014 właśnie po to jest forum że zadawać pytania nie każdy miał kontakt z taką ostrzałką. torba5 dzięki za szybką odpowiedz
torba5 Napisano 1 Maj 2014 Napisano 1 Maj 2014 oczywiście tede po to jest forum ,po to zadałeś pytanie ,nikt nie ma wiedzy absolutnej i nikt jej mieć nie musi ,żebym był dobrze zrozumiany Twoje pytanie było zadane w jak najlepszej formie nic do niego nie mam i nie miałem ,nie zgadzam się tylko z podciąganiem jej pod broń białą bo to jest wprowadzanie w błąd ,a takie głupoty idą potem w świat i są powielane
por.pil.020 Napisano 1 Maj 2014 Napisano 1 Maj 2014 Torba5 - święte słowa. Jak sie ktos na czyms nie zna to niech lepiej nie mowi bo tylko w błąd potem wprowadza pozostałych.
tede1981 Napisano 1 Maj 2014 Autor Napisano 1 Maj 2014 Witam co to może być za sztylet, kordzik z kółkiem? nie mam lepszych zdjęć
rodan Napisano 1 Maj 2014 Napisano 1 Maj 2014 Kto by pomyślał,że taka popularna ostrzałaka" Zdaje się być bronią białą również.
torba5 Napisano 1 Maj 2014 Napisano 1 Maj 2014 no cóż zdaje się że jednak nie, ta ostrzałaka" to tylko ostrzałaka",równie dobrze białą bronią mógłby być gwóźdź lub śledź od namiotu ,przeznaczenie jest jednoznaczne więc po co dorabiać bezsensowne teorie
rodan Napisano 1 Maj 2014 Napisano 1 Maj 2014 Po co pisać bezsensowne? Skoro jest sensowne.(Gwóźdź,śledź")To broń biała i już.Czy też ostrzałka.
Pytanie
tede1981
Witam co to może być za sztylet, kordzik z kółkiem? nie mam lepszych zdjęć
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.