Skocz do zawartości
  • 0

sztylet z kółkiem

tede1981

Pytanie

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
wytłumaczę -poziom niedouczonego gimnazjalisty ,który wypisuje bzdury nie wnoszące nic do identyfikacji ,wprowadzające tylko dezorientacje dla ludzi szukających jakieś wiedzy ,forum np onetu chętnie przyjmuje takie brednie ,ale tu wymaga się jakieś wiedzy a nie bzdur typu bo tak i już ...
Ogólnie moderator powinien wyczyścić ten wątek z wszystkich wpisów nie na temat
Napisano
Wytłumaczę-Kolego torba.Kiedy ja obserwowałem to Forum,to kolega nie miał jeszcze żadnej torby.Nawet gimnazjalnej.
Napisano
właśnie po to jest forum że zadawać pytania nie każdy miał kontakt z taką ostrzałką. torba5 dzięki za szybką odpowiedz
Napisano
oczywiście tede po to jest forum ,po to zadałeś pytanie ,nikt nie ma wiedzy absolutnej i nikt jej mieć nie musi ,żebym był dobrze zrozumiany Twoje pytanie było zadane w jak najlepszej formie nic do niego nie mam i nie miałem ,nie zgadzam się tylko z podciąganiem jej pod broń białą bo to jest wprowadzanie w błąd ,a takie głupoty idą potem w świat i są powielane
Napisano
no cóż zdaje się że jednak nie, ta ostrzałaka" to tylko ostrzałaka",równie dobrze białą bronią mógłby być gwóźdź lub śledź od namiotu ,przeznaczenie jest jednoznaczne więc po co dorabiać bezsensowne teorie
Napisano
Po co pisać bezsensowne? Skoro jest sensowne.(Gwóźdź,śledź")To broń biała i już.Czy też ostrzałka.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie