Skocz do zawartości
  • 0

Bagnet

symenio

Pytanie

Napisano
Witam,
Chciałbym Was spytać drodzy koledzy, czy ten bagnet jest oryginalny? Kolega chce mi go sprzedać ale mam małe zastrzeżenia. Dla mnie wygląda... zbyt pięknie?
Co o nim sądzicie?

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dokładnie, jest to spolerowany szajs, jak wszystkie bagnety tego gościa. Okładki i śrubki to kopie, zatrzask tez (sic!). Nieraz w komentarzach tego goscia widac ze dany bagnet kupil kompletny kilka tygodni wczesniej po czym rozkrecil na czesci, spolerowal i wszystko puscil osobno dla kasy... takie niszczenie zabytkow powinno byc jak dla mnie karalne :) np. robotami publicznymi hehe
Napisano
Jest mocno szlifowany i nie mam pewności jeśli chodzi o okładki - nie widać dobrze na tych zdjęciach. Wartość na pewno po tych zabiegach nie jest zbyt wielka :(
Napisano
widać i to bardzo dobrze, że okładki to lipa a sam bagnet przypomina bardzo sprzedawane przez nie jakiego motyla8086 na alledrogo którego kwestia poruszana była w temacie allegro na głównym
Napisano
No i to jest ten geniusz, który potrafi nawet śruby wypolerować :)
Osobiście bym się nie rzucał, lepiej kupić jakiś gorszy z oryginalnymi okładkami - bardziej cieszy w kolekcji, a pewnie będzie tańszy
Napisano
raz na kilka miesięcy na allegro jakiś strych można kupić za rozsądną kwotę, a ten sobie odpuść bo ani to ładne, okładki kopia i nad samym bagnetem bym się zastanowił

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie