sec560 Napisano 19 Marzec 2014 Autor Share Napisano 19 Marzec 2014 Proszę o pomoc w identyfikacji znawców tematu,została podniesiona na polu we Włoszech i tylko tyle o niej wiem..pozdrawiam i z góry dziękuję za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 20 Marzec 2014 Share Napisano 20 Marzec 2014 Aemilian - Marcus Aemilius Aemilianus- sesterc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 20 Marzec 2014 Share Napisano 20 Marzec 2014 Decjusz Trajan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OpryskStonki Napisano 20 Marzec 2014 Share Napisano 20 Marzec 2014 Wrzuć fotkę rewersu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 21 Marzec 2014 Share Napisano 21 Marzec 2014 Nie wiem, czy moderatorzy zaspali czy zainteresowany zapomniało temacie ale sam jestem ciekaw drugiej mańki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Marzec 2014 Share Napisano 21 Marzec 2014 Pośpiech jest wskazany przy łapaniu pasożytów.Nikt nic ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 21 Marzec 2014 Share Napisano 21 Marzec 2014 To zależy od tego, co, kto chce lub musi złapać, ale sam miałem okazję doświadczyć, jako nowy, nieskoordynowanych działań moderatorów ponieważ nie ładowało się drugie foto. Mam nadzieję, że się nie obrazisz na mnie ponownie i nie nazwiesz mnie owym" bo mam już prawie 120;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Marzec 2014 Share Napisano 21 Marzec 2014 Taaaa.... woytas (12240 / 452) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 21 Marzec 2014 Share Napisano 21 Marzec 2014 mimir... twoje złote przemyślenia" mnie po prostu rozwalają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sec560 Napisano 21 Marzec 2014 Autor Share Napisano 21 Marzec 2014 problem z kompem,przepraszam za opóżnienie,oto rewers.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 21 Marzec 2014 Share Napisano 21 Marzec 2014 problem z kompem lub inne przypadki są zrozumiałe i wytłumaczalne.ciekawe co teraz mundrego" napisze mimir... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 22 Marzec 2014 Share Napisano 22 Marzec 2014 Mam nadzieję, Tyfus, że nie chciałeś mnie obrazić, bo nie po to jesteś tu moderatorem a obrażanie kogoś by źle o Tobie świadczyło.a mundrego" napiszę:Decjusz TrajanTraianus Decius 249-251 AD - Sestertius, 250-251 ADhttps://www.numisbids.com/n.php?p=lot&sid=367&lot=374 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.