Skocz do zawartości

Podstodolniaki Jadowite" czyli motocykle ze strychów i stodół. Part-16

Klemens Forel

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 224
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Jest kilka imprez godnych uwagi maniaków zabytkowych jednośladów ta z pewnością jest jedną z nich więc im bliżej do jej odbycia się wrzucam info;)jak się wybiorę to Wam foty wrzuce. W ten weekend Łodż Moto-Bazar-Hans liczę na winko i że będziesz jak zwykle ;)

Napisano

Jakże bym zapomniał Mekka weteranów tam nie wypada nie być Olsztyński Rotor w tym roku Jubileuszowy!!!!!Planujcie urlopy a tutaj wstępne info ja osobiście doczekać się nie mogę!
Tutaj kilka info na łamach Podstodolniaków od Klubu Rotor :

XXXVIII ROTOR RAJD
Zdjęcia z XXXVII Rajdu Rotor ROTOR RAJD odbędzie się w dniach 26 – 29 czerwca 2014.
Ponieważ jest to nasza czterdziestka w sobotę pojeździmy krócej ale za to w piątek……
Bazą rajdu będzie ośrodek wypoczynkowy WASZETA
Ośrodek Wypoczynkowy Waszeta
Waszeta 6
11-015 Olsztynek
tel.89/519-40-70, fax. 89/519-40-71
http://www.waszeta.pl/
Zakwaterowanie w drewnianych domkach campingowych z pełnym węzłem sanitarnym w cenie:
- domek 4 osobowy Comfort – 140 zł/doba
- domek 5 osobowy Comfort – 175 zł/doba
- domek 6 osobowy Standard – 199 zł/doba
- pole namiotowe jak zwykle gratis (ośrodek deklaruje posiadanie zaplecza sanitarnego)
Wyżywienie
- śniadanie serwowane – 15 zł/os
- obiadokolacja serwowana – 20 zł/os
Nowością natomiast jest konieczność dokonywania przedpłaty podczas rezerwacji. Wynosi ona 25% ogólnego kosztu noclegu. Wpłacać należy ją na konto ośrodka w ciągu 7 dni od rezerwacji.
PKO BP 50 1020 5558 1111 1700 9230 0062
Resztę mniej istotnych spraw jak wpisowe, długość rajdu, ceny piwa itp. podamy później
Pozdrawiamy kolektyw KMW ROTOR

Napisano
Ten zymbał miał być przerobiony na rolniczą trajkę więc i hamulce i wał nspędowy musiał być konkretny. Ktoś kto to kupi będzie miał sporo pracy by wystrugać saharkę :)
  • 2 weeks later...
Napisano

Watek nam trochę przygasł więc pomyślałem że odświerzę.W najbliższy weekend zaczyna się ciekawa impreza weterańska organizowana przez Miń-Maz Trochę info:Zapraszamy posiadaczy motocykli minimum 25 letnich o wysokim stopniu oryginalności. Wpisowe: kierowca 90 PLN, pasażer - 95 PLN, właściciele motocykli wyprodukowanych przed 1930 r. i motocykli polskich wyprodukowanych do 1939 r. - zwolnieni z wpisowego. W ramach opłaty wpisowej oferujemy:
- wyżywienie od piątkowej kolacji do niedzielnego śniadania,
- noclegi w internacie,
- pamiątkową koszulkę,
- udział w balu komandorskim,
- rajd na orientację, konkursy z nagrodami.
Znaczek zlotowy za dopłatą.
Dzieci do lat 10 zwolnione z wpisowego.
kontakt: kdmmagnet@onet.pl
tel. 500278976

A NA KONIEC MOJA EMA JUŻ GANIA 100KM PRZEJECHANE, NIE CIEKNIE I MA SIĘ WYŚMIENICIE.NA ŁAMACH PODSTODOLNIAKÓW DZIEKUJE INŻ.JAKUBOWI NOWAKOWSKIEMU ZA POMOC,CIERPLIWOŚĆ I MNÓSTWO PRACY KTÓREJ WŁOŻYŁ BY POMÓC MI URUCHOMIĆ MOJEGO PODSTODOLNIAKA!KUBA JESTEŚ WIELKI!Wiecej zdjęć na Kuby stronie
http://www.czarprlu.pl/?p=1532

Napisano
zardzewialec wiejski" spowrotem wypłynął :) Cena okazjonalna!
http://allegro.pl/zundapp-ks750-bmw-r75-sahara-i4300789695.html

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie