Marido Napisano 28 Styczeń 2014 Autor Napisano 28 Styczeń 2014 Znalazłem na zagranicznym portalu na sprzedaż Orla III Rzeszy. Jest może ktoś w stanie powiedzieć czy jest to oryginał. Po kontakcie ze sprzedający wysłał mi zdjęcia jeszcze jednego tylko w gorszym stanie. Czekam na jakiekolwiek informacje.
maciekszprotawa Napisano 28 Styczeń 2014 Napisano 28 Styczeń 2014 Czy orzełek na pierwszym zdjęciu jest przegrzany od polerowania/szlifowania?
Marido Napisano 28 Styczeń 2014 Autor Napisano 28 Styczeń 2014 Nie widziałem orzełka osobiście dlatego ciężko mi odpowiedzieć...
szydlo1 Napisano 28 Styczeń 2014 Napisano 28 Styczeń 2014 A wiele się cenią?pewnie z za zach. granicy?
Marido Napisano 28 Styczeń 2014 Autor Napisano 28 Styczeń 2014 Za tego polerowanego 1000 zl. A ten z osadem jest zdecydowanie tanszy.
Swiety82 Napisano 28 Styczeń 2014 Napisano 28 Styczeń 2014 Jeszcze lepiej wyjęty z kosmosu: http://tablica.pl/oferta/wrona-orzel-gapa-swastyka-godlo-niemieckie-iii-rzesza-CID767-ID4fHub.html
Pytanie
Marido
Znalazłem na zagranicznym portalu na sprzedaż Orla III Rzeszy. Jest może ktoś w stanie powiedzieć czy jest to oryginał. Po kontakcie ze sprzedający wysłał mi zdjęcia jeszcze jednego tylko w gorszym stanie. Czekam na jakiekolwiek informacje.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.