didi Napisano 14 Styczeń 2014 Napisano 14 Styczeń 2014 Takie osoby wbrew powszechnej opinii powinny otrzymywać Odznakę Honorową Za Rozminowanie Kraju.
viator01 Napisano 14 Styczeń 2014 Napisano 14 Styczeń 2014 Jak dla mnie, to można sobie robić z takimi znajdkami co się chce. Jak napisał Hebda - selekcja naturalna.Tylko pytanie: po co do domu, garażu czy innych miejsc je taszczyć, gdzie może ktoś postronny ucierpieć?didi - ale czy pośmiertnie też?
didi Napisano 14 Styczeń 2014 Napisano 14 Styczeń 2014 Kapituła przyznaje też pośmiertnie.http://www.saper.com.pl/galeria/regulamin%20odznaki.pdf
DOMILUD PL Napisano 15 Styczeń 2014 Napisano 15 Styczeń 2014 Mi tam wystarczy adrenalina przy samym wyciąganiu z ziemi takich rozrywek, po czym zakopuje dwa razy głębiej i juz pewniej się czuję. Aż tak spragniony adrenaliny to nie jestem żeby rozkręcać albo do ogniska wsadzać żeby fajerwerki po sylwestrowe całej wsi zrobić :)"Przyznam, nie rozumiem takiego postępowania. No bo czemu służy?1. Nigdy nie zakopiesz na tyle głęboko, żeby kolejny odkrywca nie złapał sygnału. Tylko się nakopie i stosownie uczci" imię Twojej mamy.2. Jeżeli było zakopane, to żaden dzieciak, mama z synkiem na spacerku czy staruszek co zbiera chrust w lesie tego nie tknie. Wiec po co?3. Sam ryzykujesz.Rozumiem jak leży na powierzchni i jest to środek lasu, gdzie powiadamianie służb mija się z celem. Wtedy OK.
MarcinP Napisano 15 Styczeń 2014 Napisano 15 Styczeń 2014 Cholera, Didi,to ja chyba złożę wniosek ! Kwalifikuję się jak nic, hehehehe
K.O.P. Napisano 17 Styczeń 2014 Napisano 17 Styczeń 2014 MarcinP.Miałeś szczęście że tak bardzo młodo z tym skończyłeś tylko nie pisz że to z miłości
MarcinP Napisano 18 Styczeń 2014 Napisano 18 Styczeń 2014 Eee tam z miłości.. (żona chyba nie czyta ;)Jak się dzieci pojawiły. jakieś resztki zdrowego rozsądku, czy co?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.