eksplorator1995 Napisano 3 Luty 2014 Autor Share Napisano 3 Luty 2014 Srebrny/Posrebrzany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 3 Luty 2014 Autor Share Napisano 3 Luty 2014 Buteleczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 3 Luty 2014 Autor Share Napisano 3 Luty 2014 Kreuzer - niezły stan :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 3 Luty 2014 Autor Share Napisano 3 Luty 2014 Jak pogoda nadal taka będzie to niedługo kolejny wypadzik w teren :).Zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 8 Luty 2014 Autor Share Napisano 8 Luty 2014 Witam wszystkich :). Poświęciłem kilka dni dla naszej pasji i skleiłem film.Tutaj link z poszukiwań lata 2012-2013http://www.youtube.com/watch?v=1iAo74jnCCoPozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Witam wszystkich poszukiwaczy!Po długiej nieobecności muszę nadrobić zaległości i powklejać fotki z 3 wypadów z Lutego :) i zaraz dodaję fotki z tego tygodnia. Mizeria lekka jest, ale niedługo się zacznie sezon na poletka więc się ruszy :P... Coś do lasów nie mam szczęścia i nie lubię chodzić, ale w piątek się to zmieniło :D.Więc tak! Na początek wspólny wypad naszego TRIO w okoliczne pola i laski. Fotki z Lutego :).Kawałek klamerki, podkowa na szczęście, monetki itp. :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Wstawiam posklejane, bo by mi czasu zabrakło, żeby dodawać pojedynczo także nie miejcie mi za złe :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Pruski medal, będę musiał zidentyfikować ( pójdzie do ID ) - na rewersie widać pruska koronę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Tutaj kolejny wypadzik z Wojtkiem :). Wpadło kilka monetek, ale fotek nie mam... Moniaczki moczą się w oliwce :).Drugie sreberko w tym roku :).Pruska koperta od zegarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Bardzo ładny pfennig - stan mnie zadziwił :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Z żyrandolu :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 I taki widoczek :).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Ferie były bez zimy więc zaatakowałem ciekawy śmietniczek, to był guzikowy wypad :D. Najpierw paski I-wojenne, potem guziki WH w ładnym stanie, a na koniec depo guzików, chyba z 400 sztuk - cynkowe, muszę je wszystkie wykopać hihi :D.Guziki WH - stan bardzo ładny, producent Extra Fein - kompletne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Pasek, prawdopodobnie I wojna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 P.S Extra Fein to nie producent..Jakaś zawieszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 I tutaj grupowe foto z tych wypadzików na miesiąc Luty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Właśnie jeszcze guzikowy DEPOZYT! :D.Ok 400 sztuk, będzie filmik na kanale YT :).Muszę wszystkie odkopać, bo czasu nie było :P.Guziole cynkowe, zastanawia mnie czy współczesne ( czasy PRL ) czy nie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Bardzo ładna Spiel Marka, moczy się w oliwie, u dołu jest miejscowość, będzie trzeba ją odczytać :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 I tutaj focie z tego tygodnia, po powrocie do domu cały czas po głowie tylko mi chodziło kiedy ruszymy w teren :).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Pierwszy wypadzik w tym tygodniu był na tylko " 2 godzinki:(, piątkowy tak samo - krótki, ale zawsze coś!Co ciekawe, wiele osób mówi mi, że za dużo kraczę. O co chodzi? No więc tak idziemy na miejsce i mówię Dzisiaj chciałbym znaleźć złotą obrączkę ". Po godzinie szukania wychodzi obrączka, niestety miedziana, ale cieszy, bo jest grawer :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Srebrna spinka od mankietu :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Ciekawa łuska, czy jest możliwe, że to będzie gapa WH, a może jakiś inny symbol hmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Oraz bardzo stary guzik, pierwszy raz taki na oczy widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.