Skocz do zawartości

Policja

Mateusz1998

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam mam pytanie dzisiaj mojego kolegę wypytywał się policjant ajniak" chodziło mu o 16 latka który chodzi z wykrywaczem. Mam pytanie czy mogę mieć jakieś problemy i czy jeśli mam bezpieczne fanty to mogą je zabrać i nie oddać ?
Napisano
Jak się pytają o Ciebie to pewnie jesteś na celowniku, nie dziś nie jutro ale w przyszłości możesz pewnie liczyć na odwiedziny.
Napisano
Zieeew
Tak to jest jak gimnazjum dostanie wykrywacz,zero literatury,znajomości tematu i od razu fotki rupieci z UoBiA wsadza w net.
Zieeew..
Napisano
Wykopane mogą zabrać, ale o ich przeznaczeniu w takiej sytuacji decyduje sąd. Policja nie ma prawa niczego zabierać. Gdyby się zjawili, to trzeba spisać na miejscu bardzo dokładny protokół z opisem wszystkich przekazywanych fantów. Większość takich spraw kończy się niczym, bo albo policja robi rewizję i oddaje podejrzane fanty do ekspertyzy a potem zwraca, albo sąd nie stwierdza, że są to zabytki i także można je odebrać (jeśli uda się je znaleźć i zidentyfikować - po to ten dokładny spis).
Jednak jakby się okazało, że masz łuskę ze spłonką, to już może być problem, ale jaki, to zależy od tego, na kogo trafisz.
Napisano
co za moda wrzucanie wszystkiego co się znajdzie do sieci, opowiadanie kolegom a później płacz panie jam niewinny"
Hmy od kiedy tajniaki zajmują się 16 latkami co z kanarkiem po polach latają :)
Napisano
Co za moda udawania fajnego ;) Tylko Ci z tym nie wychodzi , tutaj zadałem pytanie i dostałem odpowiedz więc nwm po co się wypowiadasz i tylko posty nabijasz. Pamiętaj fajny" nie jesteś :) Proszę Moda o zablokowanie wątku.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie