DOMILUD PL Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2014 trochę kryształów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2014 dzbanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2014 porcelana - sygnatura wytarta, pod światło widać piękne logo bodaj Steinmann Tiefenfurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2014 flakon - bez sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 16 Kwiecień 2014 Share Napisano 16 Kwiecień 2014 No pięknie gratulacje he he najpierw złomek a potem takie maleństwa oj zazdroszczę:) pozdro i więcej tego typu emocji życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 16 Kwiecień 2014 Share Napisano 16 Kwiecień 2014 Piękne rzeczy Domilud, jak zawsze na wysokim poziomie ! Niewątpliwie jeden z lepszych wątków na Odk wg mnie.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2014 talerzyki deserowe - sygnatura słabo czytelna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2014 talerzyki deserowe KPM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2014 talerzyk deserowy - sygnatura S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2014 talerzyk deserowy C.T. Tielsch-Altwasser Germany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2014 dzięki chłopy, idziemy dalejTalerze obiadowe - Edelstein Bavaria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2014 Talerz głęboki - C.T. Tielsch-Altwasser Germany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2014 Talerz głęboki - Bavaria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2014 Talerz Arzberg Bavaria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2014 Talerze głebokie - Edelstein Bavaria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2014 półmiski na mięsiwa - Edelstein Bavaria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2014 półmiski - Edelstein Bavaria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 16 Kwiecień 2014 Share Napisano 16 Kwiecień 2014 no pięknie kolego , szacunek za czyszczenie , ja jakoś nie mogę u siebie tego ogarnąć , a co do kompociku to Rusek pewnie by tego nie zakopywał , zabrał by to ze sobą , zobacz na mapach może w pobliżu jakiś domek stał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2014 Jednym słowem zdekompletowane mydło i powidło.Ale to może nie być koniec. Na fotce - dno dużej poniemieckiej wanny-balii. Nie dałem rady. Rozmiar jakieś półtora metra długości, a na górze rośnie 10-letni dąbek :(Odwrócona do góry dnem. Czeka na swoją kolej.Co jest pod spodem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2014 kompocik próbowałem, nie mogłem odpuścić, w końcu 70 lat - kwaśny, ale absolutnie nie sfermentowany.atylla, o kilometr wioska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 17 Kwiecień 2014 Share Napisano 17 Kwiecień 2014 Super trafienie! Gratuluję! Ciekawe to jest, że tak blisko tych pozycji :).A pod wanną życzę, sztabek złota, odznaczeń i tony srebra :D.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 17 Kwiecień 2014 Share Napisano 17 Kwiecień 2014 No to czekamy na wanienkę ,tylko nie daj nam czekać długo ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 17 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2014 eksplorator1995 i szwejk4 zapraszam do Lubania, we trojkę na pewno damy radę :Dtylko trza się będzie podzielić kurna :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marrio Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 witam chętnie wyskoczyłbym w okolice Lubania jako że mam niedaleko ok. 30 km. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Ja niestety mam ponad 260 km. Więc będziesz musiał sam się obłowić haha :).Ale dziękuję za zaproszenie!Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.