watorresbo Napisano 23 Marzec 2004 Autor Napisano 23 Marzec 2004 Witam kolegów.Mam takie pytanie i propozycje.Czy w zetce" w adycji dzwonie do pani pana w nietypowej sprawie " pana J . Weissa była już poruszana sprawa odnośnie nowej ustawy?Jeżeli nie to może napiszemy kilka tysięcy maili?E-mail pana Janusza jest dostępny na stronie zetki" .Chętnie bym posłuchał co urzędasy mają na swoją obronę.Piszczałkowcu! Spójrz w puste wiadro ! No i co widzisz ?!? Nie piszczałkowcu to nie dno to nowa ustawa !! :(
Traper7 Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 Nie wiem czy p. Weiss coś zdziała, bo ustawa przechodzi w sejmie, a on dzwoni najczęściej do urzędów albo firm, ale pomysł jest wart sprawdzenia. Tylko czy poza tym że zostanie sama ustawa wykpiona coś się zmieni? Nie wierzę. Nie w naszym kraju.
yasioo Napisano 24 Marzec 2004 Napisano 24 Marzec 2004 a może ktoś mógłby mi napisać na mail o nowej ustawie??a uwierzcie w tym kraju wszystko jest możliwe:((( yasiooxx@wp.pl
pomsee Napisano 24 Marzec 2004 Napisano 24 Marzec 2004 Poszukaj na forum. Jest tu duzy watek na temat ustawy napisany z wielkim profesjonalizmem.
Jadzia Napisano 24 Marzec 2004 Napisano 24 Marzec 2004 Witam, tez sie ostatnio zastanawiałem czy to by coś dało i chyba po prostu jutro do Weissa zadzwonię.pozdrawiam Jadzia
dago Napisano 25 Marzec 2004 Napisano 25 Marzec 2004 Myslę, że takie bombardowanie mailami mediów, sejmu i urzędów nie jest złe. W USA stosują to często w różnych sprawach i podobno skutkuje. Ale w tym kraju"? Pozdrawiam
xx50k Napisano 25 Marzec 2004 Napisano 25 Marzec 2004 Jest to wszystko trochę za późno było myśleć o tym jak tworzyli tą niechlubną ustawę,teraz poczekajmy aż doczekamy się ustawy unijnej,myślę że będzie bardziej sprawiedliwa bo skoro myśliwi mogą legalnie zabijać zwierzęta to dlaczego my nie możemy legalnie wykonywać swoją pasie ??????????.
shadee Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Do pana W" wysłałem już spory czas temu kilka maili ale nieprzypominam sobie żeby był odzew w tej sprawie :(
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.