Skocz do zawartości

Nasze Odkrycia Czechy 2014

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
ha ha ha ha ha bo za każdym sygnałem myślę że to garnek złota, lub skrzynie z kosztownościami lub polskie wrześniowe rzeczy, nie wykopiesz to się nie dowiesz :) :) :):) ha ha ha ha ha ha ha ha :)
Napisano
Kopcie i swoje fanty oceniajcie, róbta co chceta z nimi, ja się nie wtrące. Po za tym masa ludzi co roku kopie ze mną u sąsiadów. Jutro kolejne foty.
Napisano
vojtaz2 - ma racje ,jego fanty i jego decyzja co z nimi zrobi . duzo ludzi nie ma mozliwosci chodzic z piszczalka a tak przynajmiej moga powiekszyc zbiory , pozatym juz coraz ciezej o dobre fanty .

pozdrawiam
i nadal dobrych fantow zycze .
Napisano
A kto mi zabrania handlu? Niech sprzedaje , zdrówka mu życzę. Tylko niech nie robi ludzi w bambuko i jak już coś identyfikuje bo zaraz wystawia , to niech ro wyraźnie zaznaczy. Nie każdy chce dawać swoją wiedzę handlarzowi za darmo.
Pozdrawiam
Napisano
Witam kolego wojtas2 z zadowoleniem oglądam wszystkie twoje posty i filmiki od początku,pewnie jak większość ferajny na tym forum.Ale faktycznie trochę przesadziłeś z tymi wypikaniami.Zawsze to co pisałeś odnosiło się z szaczunkiem do znajdek,jak i kolegów z tego forum.Wspomnę o zaproszeniach np.na woodstok.To czy tym handlujesz jest twoją sprawą (nawet tacy wielcy jak huk100 w dość nowym poście wspomina o wirtualnym puszczeniu klamerki przyznaje nie wiem czy sprzedał czy podarował ) i nie powinno to nikogo ineresować.
Do huk100 jeśli się mylę to przepraszam
Napisano
Pewnie że nikt nie zabrania handlu. Ja dzięki handlarzom allegrowym powiększam kolekcję tego, co lubię i jestem zadowolony. Chodzi oczywiście o to, że identyfikujesz takiemu typowi coś tam, a on to coś myk na allegro i ani me, ani be.
Napisano
Kolego nie licytujmy się na takie pytania,bo odpowiedzi na nie jest milion.To jest temat kol.wojtaz2 i niech tak zostanie.Szanujmy się i o to chodzi,zdrowia i szczęścia życzę tobie i wszystkim userom oraz moderacji w nowym roku.
Napisano
Dokładnie Panowe śmietnik się tu robi Wojtka sprawa co rob i.

Czasu i kasy oraz wiedzy na wykopy też potrzeba a samo się nie znajdzie i nie wykopie. Lepiej niech ktoś się tym nacieszy niż ma zgnić w ziemi. A tak coś z tego ma bo Państwo mu nie da nic.

Poza tym zauważcie, że nie raz zabiera ochotników na miejscowy i zawsze ktoś jeszcze jest zadowolony jak sam nie znajdzie to chodziarz popatrzy co można wydobyć i czegoś się nauczy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie