konrad0606 Napisano 31 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2013 Pozdrawiam wszystkich spędzających sylwestra z Odkrywcą i Życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku!!!!Gdybym nie dotrwał do północy to znaczy, że zapiłem.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad0606 Napisano 31 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2013 ...nad 12 zalogowanymi użytkownikami czuwa dwóch moderatorów, Panowie rozumiem że służba nie drużba, więc dla Was specjalne życzenia, dużo cierpliwości i wyrozumiałości - obyście mieli mało pracy w porządkowaniu forum!!! Najlepszego!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 Et,browarek jest,muzyka gra,zaraz jakiś film odpalę,spioła pod ręką,herbata zaparzona..Można wejść w kolejny god :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 i wszystkim Userom Forum Odkrywcy życzę wszystkiego co najlepsze w Nowym 2014 Roku :)rzekła największa zaraza ludzkości ... tyfus :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 No to paciorek i lulu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad0606 Napisano 31 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2013 ....dotrwałem do północy!!! W Kielcach ostrzał jak w 45..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 Jedzta, pijta i co tam kto lubi!Obyśmy się w komplecie za rok spotkali.Najlepszego, złotego rubla pod cewką i braku policji na chacie Wam i sobie życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad0606 Napisano 31 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2013 ...Nadwojciech, po tym zdjęciu na chacie możesz się jeszcze spodziewać działaczy z opieki nad zwierzętami...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 Najlepszego ,owocnego,bogatego -dla wszystkich ,Nowego Roku -Romek życzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 Wszystkim -Wszystkiego Najlepszego w Zyciu i pod cewką szukacza.] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 Konrad, na fotce jest Grumpy Cat najsłynniejszy kot na świecie.Moja kocina jest na rybach.Cała i zdrowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad0606 Napisano 31 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2013 ...a jak tak to mogę spokojnie iść spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 Żyje i daje oznaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 Szczęśliwego Nowego RokuWojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLAS370 Napisano 1 Styczeń 2014 Share Napisano 1 Styczeń 2014 Szczęśliwego Głębokiego Roku!wracam z wykopków z ekipą i z browarem w ręku.pozdro.;-% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 1 Styczeń 2014 Share Napisano 1 Styczeń 2014 kolejnego Sylwestra we Wrocławiu spędzam... przed TV. miałem nadzieję, że soniq... na żywo zagrasz! a tam tylko jakieś gwiazdy"?! naj!!! w Nowym Roku dla wszystkich!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 1 Styczeń 2014 Share Napisano 1 Styczeń 2014 Ok, do mnie jeszcze nie dotarł , pewnie bedziecie sie budzic w nowej rzeczywistosci jak ja bede mial dosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 1 Styczeń 2014 Share Napisano 1 Styczeń 2014 pewny jesteś? wielu z nas nawet jeszcze nie zaśnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 1 Styczeń 2014 Share Napisano 1 Styczeń 2014 Budź się,ja ma dość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLAS370 Napisano 1 Styczeń 2014 Share Napisano 1 Styczeń 2014 słychać szkło na mieście...dają se po tulipanie,hahahhh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Styczeń 2014 Share Napisano 1 Styczeń 2014 Ja tam ciągle gram :D Zabawa do rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 1 Styczeń 2014 Share Napisano 1 Styczeń 2014 tylko dlaczego ja już ańczać" nie mogę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 1 Styczeń 2014 Share Napisano 1 Styczeń 2014 ok,to ja sobie jade tam.....http://www.niagarafallstourism.com/a wy się oswajajcie z porankiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 1 Styczeń 2014 Share Napisano 1 Styczeń 2014 a ja tylko z moją kobietą pod prysznicem. zazdroszczę Ci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 1 Styczeń 2014 Share Napisano 1 Styczeń 2014 Cuma jaja sobie robisz?, no chyba że kobieta nie ta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.