Nadwojciech Napisano 19 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2013 Takie cudo w MOBie wypatrzyłem pod płotem.Ktokolwiek widział,ktokolwiek wie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 Uuu widzę iż z Totenkopfa"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 19 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2013 I w gustownym prawie panzergrau! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 19 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2013 Kolejna gwiazda filmowa czy do straszenia dzieci i starszych babć w Skarżysku i okolicach?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Nadwojciech 16:26 19-12-2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 Albo wrócił z reko pod Krojantami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 to BRDM 1,czy FUG.pytam,gdyż ich nie rozróżniam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 A to nie niemiec jakiś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 19 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2013 BRDM 1.FUG ma krótszy os". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 Ja to myślałem, że niemiecki... Te krzyże i czaszki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 A jest w kraju jakiś FUG na chodzie,sorry znak zapytania mi nie wskakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad0606 Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 ...a może to StuG po renowacji...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas P Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 To nie jest własność MOB'u. Nie ma na tym mchów i paproci, znaczy środków konserwujących będących w powszechnym użyciu w tejże placówce. Ale postoi parę lat to się 'samozakonserwuje' :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 Jak dla mnie to jest karetka. Krzyż podobny z NFZ karetki mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 217 Batalio karetek ciężkich dywizja Muzeum Orła Rdzawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadiuka Napisano 20 Grudzień 2013 Share Napisano 20 Grudzień 2013 To jakieś ieporozumienie" - na siłę zniemczony powojenny pojazd produkcji Radzickiej, fuj!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 20 Grudzień 2013 Share Napisano 20 Grudzień 2013 Jak by rzekł Donald sutherland , pamietny Oodbal ze Złota dla zuchwalych Czego narzekacie , to piekny czołg " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.