Skocz do zawartości

Nasze hity dnia vol. II

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 465
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Z lekkim opóźnieniem, ale dawno mnie tu nie było. Podłączając się pod post emesa - pytanie do kolegi greywolf: Czy mógłbyś przybliżyć okoliczności trafienia tego przepięknego orła? Jeżeli można, to prosiłbym również o fotografię orła z jakimś przedmiotem do porównania i uzmysłowienia jakiej jest on wielkości. Gratulacje, dla mnie to trafienie sezonu, jeśli nie dziesięciolecia. Jego stan powala - pole, czy las?
Napisano
cuma jak widać limitu szczęścia - jak myślałeś - przy 14-tce nie wyczerpałeś! Gratulacje pięknych trafień i super sezonu.
Napisano
dziękuję pni!
13" zawsze była dla mnie szczęśliwa... zeszły rok zacząłem od monety fajnej, ten też! mam nadzieję, że szczęście mnie nie opuści... bo przecież o tylu fajnych rzeczach marzę jeszcze, by je wykopać!
Tobie też samych złotych dołków życzę i jeszcze raz dzięki!

pozdro!
Napisano
Dzięki, faktycznie miałem szczęście... Powiem jeszcze , że wróciłem tam następnego dnia i z tego dołka wyjąłem jeszcze jedną monetkę . Teraz mam spokój ,wiem, że tam jest już czysto" .Pozdrawiam !
Napisano
Leżały luzem, ok. 1 m kw. razem 40 szt. Piękny, stary ok. 200-letni las debowo-bukowy, piękna , słoneczna pogoda... bajka. 1,5 km od centrum 30-tys. miasteczka w wlkp. Pozdrawiam ! Oby do wiosny !

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie