Skocz do zawartości
  • 0

nieśmiertelnik???

straczek1988

Pytanie

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
z całym szacunkiem, ale jedni nie narzekają na brak gotówki, a inni bardzo. Ja niczego nie niszczę, nikomu w szkodę nie idę, te fanty które mnie interesują zostawiam sobie, a te które wpadną dodatkowo wystawiam, tak aby ktoś zainteresowany mógł uzupełnić swoje zbiory, nikogo nie zmuszam do kupna etc. Każdy ma inne upodobania. pozdrawiam i życzę wesołych świąt
Napisano
szczerze powiem, że nic mi się o uszy nie obiło...a starszych ludzi coraz mniej lub nie pamiętają, aby się dokładnie dowiedzieć. w czasie II WŚ to tak, ale wcześniej to niewiem
Napisano
to jeszcze uzupełnij swoją wiedzę, no widać, że ten temat raczej olałeś...

http://www.odkrywca.pl/kazdy-ma-to-przeczytac-przed-dodaniem-tematu-,654705.html#654705
Napisano
Pułk/Kompania pewno pod napisami miał być wygrawerowany numer pułku i kompanii .Podejrzewam że to Armia Polska we Francji 1939/40,polskie imię na F to Feliks albo Franciszek, szkoda że niema wybitego roku urodzenia łatwiej by było jakichś informacji o tym F.Dolskim poszukać
Napisano
No chyba że chodzi o A.P i hallerowskie klimaty 1917 ale oni miewali nieśmiertelniki na modłę francuską był na nich prócz imienia i nazwiska rok oraz miejscowość asenterunku,jakie jest pochodzenie blaszki ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie