Skocz do zawartości

Allegro - weryfikacja oryginalności vol. 13

huk 100

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy co możecie powiedzieć o tym pokrowcu Kolberga" oryginał czy jakaś twórczość.
http://allegro.pl/show_item.php?item=3949675527&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62

• Odpowiedzi 218
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Hełm M38 lipa, ktoś nie odrobił lekcji z RB-nr...
 0 Przemysł
 1 Rękodzieło
 2 komercyjne hurtowych firm handlowych
 3 Bankowość
 4 Firmy ubezpieczeniowe
 5 elektryczne i takie
 6 turystyki (w tym hotele, wina i wody mineralnej firmy)
 7 Traffic
 8 Przemysł spożywczy
 9 Nie inaczej wymienionych grup

Na krakersy nie wygląda.

Kordzik HJ wygląda dobrze, nie wiem tylko, czy ktoś trwale swastykę zamaskował, czy tylko na zdjęciu. Jedynie dziwi mnie brak motto na ostrzu, a na wyrobach tego producenta było (w tym roku, z którego on jest oraz rok wcześniej i rok później).

Ja tam jestem na nie co do HJ.
Swastyka zasłonięta, chociaż u nas jest to nie zabronione, w odróżnieniu do naszych sąsiadów zza Odry, ogólnie noż wygląda na stary, jednak bicia wyrażne, to mi się nie podoba i osobiście jestem na nie, a jeszcze jedno czy bicia są na swoim miejscu?

Dzięki za wszystkie odpowiedzi :). Postanowiłem sobie go odpuścić, też mi tak wyglądał na to że był szlifowany,a jak jeszcze usłyszałem dodatkowe takie same opinie to jestem już całkowicie utwierdzony w swojej opinii.

• 6 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie