Navigator Napisano 1 Czerwiec 2015 Napisano 1 Czerwiec 2015 Witam Panie emes grubo pojechane.Ten licznyj to mega rarytas.Gratuluję
pni Napisano 2 Czerwiec 2015 Napisano 2 Czerwiec 2015 A to co Brobo wrzucił w plenerze co to ma być? Łomża się kłania czy jednak takie ciosane liczne były?
snajper-s1 Napisano 15 Czerwiec 2015 Napisano 15 Czerwiec 2015 Raczej mosiądz. Kolejny wypad, inne miejsce a tu taki cosik..
jarat88 Napisano 15 Czerwiec 2015 Napisano 15 Czerwiec 2015 To sie nazywa fart.. jak juz bedziesz mial ich dosyc daj znac z checia przygarne:-D
cis Napisano 18 Czerwiec 2015 Napisano 18 Czerwiec 2015 Gratulacje.. To jeszcze na starych kolegów miejscówkach czy już jakieś nowe.
huk 100 Napisano 23 Czerwiec 2015 Napisano 23 Czerwiec 2015 farta to mają na innych" forach cudów dokonują :):) to zbiorówka mojego przyjaciela z całego roku :) w wolnej chwili wklepie jeszcze parę fotek :) -pozdro
huk 100 Napisano 25 Czerwiec 2015 Napisano 25 Czerwiec 2015 Podarowaliśmy stary wykrywacz przyjacielowi :)
huk 100 Napisano 25 Czerwiec 2015 Napisano 25 Czerwiec 2015 No i Zibi zaczął przynosić nam klamry :):)
jarat88 Napisano 27 Czerwiec 2015 Napisano 27 Czerwiec 2015 Pewno ma duzo wolnego to fanty beda sie sypac:-D
huk 100 Napisano 27 Czerwiec 2015 Napisano 27 Czerwiec 2015 Witam po raz kolejny i zapraszam do zabawy mam nadzieje że manylowa nie będzie nic miał przeciwko :)Otóż jak wiecie parę lat temu klamry chwyciły mnie w szpony przez ten czas wielu z was pisało do mnie o przekazanie w ich ręce jakiejś ie potrzebnej" klamry wielu z was je otrzymało rozdałem tak kilkadziesiąt sztuk ,tak kilkadziesiąt ! Mam nadzieje że były one zalążkami kolekcji nie koniecznie klamerkowych" .O klamry jest coraz trudniej nie wierzcie że teraz za jednym razem wyjmuje ktoś 5 , 6 klamer .Więc teraz postanowiłem powiększyć jeszcze bardziej grono nowych odkrywców nie musicie brykać z wykrywaczem wystarczy zwiedzać i podziwiać Biesy , i dlatego w Biesach rozwieszę na paru drzewach klamry M88 :):). Na razie dałem jedną mam prośbę gdyby trafił ją ktoś kto ma taką w kolekcji niech zrobi fotkę i zamieści ją na forum ale niech klamrę zostawi początkującemu .Klamra znajduje się w promieniu 6 km od Cisnej 5 m od asfaltowej drogi.Życzę udanych łowów w Biesach -pozdro huk 100
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.