jarat88 Napisano 24 Kwiecień 2014 Share Napisano 24 Kwiecień 2014 dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarat88 Napisano 24 Kwiecień 2014 Share Napisano 24 Kwiecień 2014 jeśli dobze czytam to żytnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Kwiecień 2014 Share Napisano 24 Kwiecień 2014 Tja. Jak widać dopuszczona do sprzedaży w W-wskiej, Siedleckiej i części Piotrkowskiej guberni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 27 Kwiecień 2014 Share Napisano 27 Kwiecień 2014 Czasami wysokie podejście się opłaca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 27 Kwiecień 2014 Share Napisano 27 Kwiecień 2014 tylko pozazdrościć terenów i fantów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 27 Kwiecień 2014 Share Napisano 27 Kwiecień 2014 natrzaskałeś snajper - gratulacje, piękny wynik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapajew231 Napisano 28 Kwiecień 2014 Share Napisano 28 Kwiecień 2014 Nikt mnie nie chciał wziąść w niedzielę na wykopki to se pojechałem dzisiaj sam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapajew231 Napisano 28 Kwiecień 2014 Share Napisano 28 Kwiecień 2014 To już siódma od początku marca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapajew231 Napisano 28 Kwiecień 2014 Share Napisano 28 Kwiecień 2014 Sorry Panowie-przesadziłem trochę -szósta klamerka carska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por. Wojas Napisano 28 Kwiecień 2014 Share Napisano 28 Kwiecień 2014 Nikt cię nie chciał wziąc na wykopki powiadasz? Może dlatego, że wyciągasz miejscówki, kopiesz za plecami kolegów" i niszczysz chłopom zasiewy chodząc po zasianym?Por. W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapajew231 Napisano 28 Kwiecień 2014 Share Napisano 28 Kwiecień 2014 Ciekawe stwierdzenie.Z resztą bym się nie zgodził-a ci co mnie znają wiedzą o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por. Wojas Napisano 28 Kwiecień 2014 Share Napisano 28 Kwiecień 2014 No popatrz. A słyszałem ciekawe rzeczy o odnalezieniu tych licznych 8 BR.ART... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 28 Kwiecień 2014 Share Napisano 28 Kwiecień 2014 portmonetkę trafiłeś ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapajew231 Napisano 29 Kwiecień 2014 Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Fiu,fiu-następny zazdrośnik roznosi ploty?(to nie do Ciebie Por.Wojas). Znam takich kilku.Wiedzą że znam wszystkich właścicieli pól w okolicy i że z każdym potrafię się dogadać.Żal zadek ściska bo czasami jestem jedyną osobą której pozwalają po swoim polu chodzić z wykrywką.Poza tym moje miejsce zamieszkania to jedna wielkamiejscówka". Wychodzę z domu i po 5-10minutach jestem na miejscu.Nie muszę kopać za niczyimi plecami.Do kol.Sobow99-moetki pochodzą z rozbitej carskiej kasy pułkowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 29 Kwiecień 2014 Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Proponuję niektórym prywatne animozje załatwiać sobie na priv, telefon lub w cztery oczy (a o kogo chodzi - zainteresowani wiedzą)żadnych pyskówek i przepychanek słowno-muzycznych na Forum tolerować nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 29 Kwiecień 2014 Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Lubiany widok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motylanoga Napisano 29 Kwiecień 2014 Share Napisano 29 Kwiecień 2014 No to snajper dałeś odpór wszelkim przepychankom w tym wątku w najlepszy możliwy sposób. Chłopie, skąd Ty bierzesz takie miejscówki. Toż to taka manierka to bije z pół metra... Nikogo tam nigdy z wykrywką nie było??? Gratulacje, rzeczywiście piękny widok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Kwiecień 2014 Share Napisano 29 Kwiecień 2014 A no Snajper standardowo - co wypad ze 2 klamry, manierki, bagnety... klasyk chciałoby się rzec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 29 Kwiecień 2014 Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Klasyk jako rzecze Bjar :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 30 Kwiecień 2014 Share Napisano 30 Kwiecień 2014 Jeszcze taka widokówka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 30 Kwiecień 2014 Share Napisano 30 Kwiecień 2014 świetne fanty i oczywiście piękny krajobraz - choć na sam widok tych górek dostaje zadyszki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 30 Kwiecień 2014 Share Napisano 30 Kwiecień 2014 Sama możliwość przemierzania tak wspaniałch terenów, byłaby dla mnie wspaniałm przeżyciem, a jakby jeszcze dołożyć do tego tak zacne znaleziska... Ale dla Ciebie to codzienność. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 1 Maj 2014 Share Napisano 1 Maj 2014 Kilka moich drobiazgów z Bieszczad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek825 Napisano 1 Maj 2014 Share Napisano 1 Maj 2014 Piękne krajobrazy i fanty , ale osobiscie wolę jak jesta bardziej płasko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek825 Napisano 1 Maj 2014 Share Napisano 1 Maj 2014 Lepiej się chodzi i coś zawsze wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.