kamil99karpik Napisano 17 Listopad 2013 Autor Napisano 17 Listopad 2013 Siedziało dość głęboko, dawało sygnał na kolorek. Jakaś wypukła ilustracja. Strona wklęsła.
Czlowieksniegu Napisano 17 Listopad 2013 Napisano 17 Listopad 2013 Popielniczka, zazwyczaj, ma wgłębienia na oparcie papierosa...
kamil99karpik Napisano 17 Listopad 2013 Autor Napisano 17 Listopad 2013 Nie za płytkie? Jeśli to faktycznie jakaś popielniczka to ma jakąś wartość? Dzięki wielkie za odpowiedź.
Czlowieksniegu Napisano 17 Listopad 2013 Napisano 17 Listopad 2013 o ma jakąś wartość"Szklana kula mi podpowiada, że... Fora pomyliłeś...
kiler58 Napisano 17 Listopad 2013 Napisano 17 Listopad 2013 A może mydelniczka? Zastosowań może być wiele. Po pierwsze kamil99karpik podaj wymiary. Ja bym zaczął identyfikację od rozgryzienia co jest na tym ysunku". Po mojemu jest tam koleś który siedzi za stołem i przyszła do niego kobieta. Może to rysunek apteki, sklepu, może koleś zbiera podatki. Wątpię w to że jest to jakaś forma do masła czy do ciasta bo kto by chciał mieć taki obrazek na produkcie spożywczym.
kamil99karpik Napisano 17 Listopad 2013 Autor Napisano 17 Listopad 2013 Siedziało dość głęboko, dawało sygnał na kolorek. Jakaś wypukła ilustracja. Strona wklęsła.
Pytanie
kamil99karpik
Siedziało dość głęboko, dawało sygnał na kolorek. Jakaś wypukła ilustracja.
Strona wklęsła.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.