rwd Napisano 7 Listopad 2013 Autor Napisano 7 Listopad 2013 Znaleziona na strychu w Warszawie. Odlew. Widoczne resztki czarnej farby. Do czego? Wg mnie są dwie możliwości - albo od roweru, albo od wozu konnego. Zdania są podzielone. Może ktoś ma jakąś konkretną wiedze lub zna źródło informacji.
arklas Napisano 8 Listopad 2013 Napisano 8 Listopad 2013 W/L może oznaczać Warschau-Land (powiat ziemski warszawski) albo Łowicz.
viator01 Napisano 7 Listopad 2013 Napisano 7 Listopad 2013 W opisie jest informacja o tych kwadratowych ze ściętymi rogami
rwd Napisano 7 Listopad 2013 Autor Napisano 7 Listopad 2013 Znaleziona na strychu w Warszawie. Odlew. Widoczne resztki czarnej farby. Do czego? Wg mnie są dwie możliwości - albo od roweru, albo od wozu konnego. Zdania są podzielone. Może ktoś ma jakąś konkretną wiedze lub zna źródło informacji.
maciej23mj Napisano 7 Listopad 2013 Napisano 7 Listopad 2013 http://pl.wikipedia.org/wiki/Polskie_tablice_rejestracyjneMoże tu znajdziesz odpowiedź??
Pytanie
rwd
Znaleziona na strychu w Warszawie. Odlew. Widoczne resztki czarnej farby. Do czego? Wg mnie są dwie możliwości - albo od roweru, albo od wozu konnego. Zdania są podzielone. Może ktoś ma jakąś konkretną wiedze lub zna źródło informacji.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.