daro hunter Napisano 6 Listopad 2013 Autor Share Napisano 6 Listopad 2013 moje nowe znalezisko ale nie mam pojecia co to za bagnet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 6 Listopad 2013 Share Napisano 6 Listopad 2013 Informuję, że daro hunter nie oczekuje identyfikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 6 Listopad 2013 Share Napisano 6 Listopad 2013 on jest ułamany - czy celowo skrócony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro hunter Napisano 6 Listopad 2013 Autor Share Napisano 6 Listopad 2013 taki wyjolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 6 Listopad 2013 Share Napisano 6 Listopad 2013 to wersja przystosowana niemcy celowo przerabiali lebelki na wersję skróconą mam podobny i czytałem o tym w znanym czasopiśmie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 6 Listopad 2013 Share Napisano 6 Listopad 2013 ale ten akurat nie ma nic wspolnego z tymi skracanymi, to zwykły złamas.tyfus, czy mogę się pokusić o identyfikację? :)) Tak, ja wiem że nie powinienem, bo to nie ten dział, ale właściciel chyba nie wie :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.