sonicsquad Napisano 20 Listopad 2014 Share Napisano 20 Listopad 2014 Aż się w język ugryzłem ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Listopad 2014 Share Napisano 20 Listopad 2014 Małżonka ma wychodne - i nie lubi baraniny oraz pochodnych. Jej ganz egal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Listopad 2014 Share Napisano 20 Listopad 2014 Baranina na cienkim, ja ja, gut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 20 Listopad 2014 Share Napisano 20 Listopad 2014 A wracając do tematu to zostaw w GD samochodzik źle zaparkowany i niech Ci go odholują. Dodatkowo niech postoi rok na parkingu interwencyjnym. Ze śmiechu by się człowiek nie pozbierał. A tu proszę , sławę pacan zdobył , rzeźba sławna również i ani złocisza za transport i przechowanie. Może to jest metoda? Źle zaparkowany samochód symbolizuje 45 lat okupacji" sowieckiej? Kartka z taką informacją zamiast biletu parkingowego za szybą? Hm myśl ciekawa tylko jak to się finansowo do sławy ułoży?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 20 Listopad 2014 Share Napisano 20 Listopad 2014 eeeeeee.... to już było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.