Coins_hunter84 Napisano 6 Październik 2013 Autor Napisano 6 Październik 2013 Witam. Miałem założony wątek w naszych odkryciach. Nie pamiętam dokładnie tytułu. Belfast UK czy cos takiego. Wątek był na forum ładnych kilka miesięcy po czym wyparowal. Nie dostałem żadnej wiadomości na temat zaistniałych okoliczności. Mogę dostać jakieś info co się stało?
woytas Napisano 6 Październik 2013 Napisano 6 Październik 2013 30 sekund i znalazłem Twój watek, który jak piszesz nie wiesz jak się nazywa.http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=717928#1617845Ja rozumiem niedziela, lenistwo itp. Ale wyszukiwarkę mamy i to działającą.
Coins_hunter84 Napisano 6 Październik 2013 Autor Napisano 6 Październik 2013 Ok. Nie skorzystałem z wyszukiwarki, ale czegoś nie rozumiem. Ostatni post bodajże 27/09, a wątku nie ma na liście. Zawsze był. Co sie stało? Bo nie czaje. ..
aplyger Napisano 6 Październik 2013 Napisano 6 Październik 2013 To się zdarza, czasem wątek ginie z listy, ale można go odnaleźć w wyszukiwarce. Niedawno szukałem wątku o monecie arabskiej, ale nie było go na liście z wyróżnikami daty, znalazłem go dopiero z zakładki, którą przypadkiem założyłem sobie jakiś czas temu. Ostatni wpis był z lipca, a więc teoretycznie wątek powinien znajdować się na liście w zakresie tego miesiąca, ale go nie ma. Gdzie on jest przechowywany, tego nie wiem, coś szwankuje na tym portalu, ale wątek można odnaleźć, zaś jeśli dodasz nowy post, wypłynie na początek listy.
didi Napisano 6 Październik 2013 Napisano 6 Październik 2013 Zauważyłem że coś podobnego dzieje się z wątkami które są na przełomnie" stron. Np. nie ma go już na pierwszej ale równocześnie nie ma go jeszcze na drugiej. Nie wiem tylko jak to udowodnić i czy nie są to takie moje urojenia"
huk 100 Napisano 6 Październik 2013 Napisano 6 Październik 2013 didi to nie są twoje urojenia :) tak się dzieje ,myślę że chyba trafiają do czyśćca :(
Coins_hunter84 Napisano 6 Październik 2013 Autor Napisano 6 Październik 2013 No to jest afera. Teraz pytanie kto za tym stoi. Koty czy kosmici ?
Czlowieksniegu Napisano 6 Październik 2013 Napisano 6 Październik 2013 Pijący herbatę....Herbata to zło :-(
Czlowieksniegu Napisano 7 Październik 2013 Napisano 7 Październik 2013 Taaaa.. Siedzi i gra ożyce-kamień"...
tyfus Napisano 7 Październik 2013 Napisano 7 Październik 2013 komunista musi jakiś pewnie? tej czerwonej hołoty wszędzie pełno :)a do nożyczek już dokładam. kolejne musiałem kupić do cięcia postów, bo tej renty z ODK nie starcza, a sprzęt porządny musi być :)zastanawiam się nad sekatorem...
Czlowieksniegu Napisano 7 Październik 2013 Napisano 7 Październik 2013 Tyfus- piła łańcuchowa... tylko ona może Ci pomóc :-(No, chyba że napalm...
mensguth6 Napisano 7 Październik 2013 Napisano 7 Październik 2013 Tiia,tu plawdy śukać tśeba a nie kota odwlaćać miauuuu..........!
alekino Napisano 19 Grudzień 2013 Napisano 19 Grudzień 2013 NO NO ! ja wstawiłem na temat Fortu Ostróg i post zniknoł gdzieś do czarnej dziury , a miałem cicha nadzieje na małą dyskusjię!!
Czlowieksniegu Napisano 19 Grudzień 2013 Napisano 19 Grudzień 2013 Ale kino, czeski film normalnie...A gdybyś się pofatygował i poczytał agłówki" Działów, to byś wiedział...Ale po co? Lepiej pospamować na Głównym :-(
alekino Napisano 20 Grudzień 2013 Napisano 20 Grudzień 2013 Bo tu są działy i wydziały poto żeby czytelnicy niewiedziały gdzie się teksty podziały !!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.