snipeeeee Napisano 6 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2013 Nie mogę do Pana napisać bo mam zablokowane wysyłanie wiadomości więc pisze tutaj.Czy może mi Pan wytłumaczyć dlaczego zablokował Pan post z klamrą. Przecież nic niezgodnego z regulaminem nie zrobiłem. Podąłem informację, że chcę sprzedać. Mam rozumieć, że co nie mogę w międzyczasie sprzedawać rzeczy, o które pytam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 6 Wrzesień 2013 Share Napisano 6 Wrzesień 2013 ależ ja nie tylko ten wątek ci zablokowałem - o kartce pocztowej również.Jak do tej pory, cytuję:- Czy ktoś rozpoznaje tą klamrę. Informuję, że chcę ją sprzedać. Wiem, że to 100% oryginał. Jest stalowa, troszeczkę rdzy. Dostałem od taty a on od dziadka podobno znaleziona na strychu. Coś więcej można o niej powiedzieć?"http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=722300#1612189Notabene i tak ją sprzedajesz... dalej:- Witam. Proszę o informację czy takie coś można sprzedać? Pozdrawiam"http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=722339#1612198i cytat z kolejnego wątku, który nie został ujawniony (o tej samej kartce co powyżej)- Witam. Mam coś takiego chciałbym to sprzedać. Niestety nie znam się na tym i nie wiem ile takie coś może być warte. Ponadto nie znam niemieckiego i nie potrafię rozszyfrować zapisów. Mogę liczyć na jakąś Waszą pomoc w tej kwestii?"Widzę, że jesteś wybitnie nastawiony na mamonę. Chcesz sprzedawać ? Sprzedawaj sobie, ale nie wykorzystuj Forum i wiedzy Userów tego Forum w celu osiągnięcia jak najlepszej ceny. Boisz się, że sprzedasz za zbyt niską cenę ? Ryzyko... sam myśl i kombinuj.To Forum pasjonatów i kolekcjonerów i rzadko się zdarza, aby ktoś tak namolnie i bezczelnie prosił o pomoc o chce sprzedać".i pytasz jeszcze: Czy może mi Pan wytłumaczyć dlaczego zablokował Pan post z klamrą. Przecież nic niezgodnego z regulaminem nie zrobiłem. Podąłem informację, że chcę sprzedać. Mam rozumieć, że co nie mogę w międzyczasie sprzedawać rzeczy, o które pytam?"naruszyłeś regulamin Forum kilka razy. wręczenie ci bana nie byłoby żadną stratą - nic nie wniosłeś, a dużo żądasz. Kasą z nami też się podzielisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RezistanZ Napisano 30 Wrzesień 2013 Share Napisano 30 Wrzesień 2013 T ja się z Tobą podzielę ;) przecież podstępem Twojej tajemnej wiedzy nie próbował ukraść. Pytał i mówił wprost po co mu ta wiedza". Nie chesz dzielić się swoim doświadczeniem bez zysku - nie odpowiadaj. Nie rozumiem w czym problem kolego. PZDRR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomb750 Napisano 1 Październik 2013 Share Napisano 1 Październik 2013 Nie rozumiem w czym problem kolego." w tym, że to nie forum handlarzy :) i takie zachowanie jest NIE mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 1 Październik 2013 Share Napisano 1 Październik 2013 A jak już o handlu - to ogłoszenia kiedyś wrócą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Październik 2013 Share Napisano 1 Październik 2013 Tego nie wie nikt...No, może Stirlitz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Październik 2013 Share Napisano 4 Październik 2013 Pytałem - nie wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Październik 2013 Share Napisano 4 Październik 2013 Miał spadochron? Bo inaczej może go z kimś pomyliłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 4 Październik 2013 Share Napisano 4 Październik 2013 Stirlitz wie, wie też, że wy wiecie - ale nie wie czy centrala wie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.