ramzes0 Napisano 5 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Zakładam temat z racji tego, że jestem przywiązany do swojego konta na Odkrywcy. Posiadam je już w wprawdzie od ponad dwóch lat. Dużo dla mnie znaczy. Ostatnią żółtą kartkę dostałem około roku temu. I przechodząc do rzeczy. jak w przyrodzie wszystko ginie tak i na drodze punkty po roku odchodzą w nie pamięć.Wysuwam się z prośbą o rozpatrzenie tej sprawy przez nasze grono. Liczę, że ktoś się pod tym podpisze.(ps. nie mam kartek za bierne obrażenie kogoś to tylko spowodowane jest zbędą głupotą niektórych ludzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Jestem za oczyszczeniem, każda kara kiedyś musi iść w niepamięć, odpokutowałeś więc jestem za :-) :-) :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 niedawno była akcja wietrzenia teczek... spaliście wtedy ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 http://www.odkrywca.pl/amnestia,716620.html#716620http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=682626#1560944 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 No teraz ramzes 0 się nie popisałeś, złość nie idzie w parze z dobrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 5 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Ktoś pracuje i przez trzy miesiace moze plywac na morzu więć zanim ocenicie kogoś to .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 oczywiście... nie oceniamy. kolega oczywiście niewinny był - to modzi są świnie i POPIERDOLENI KOMUNISCI"coby nie było, że taka Maria Teresa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 To juz nie wiem kto bardziej czerwony:pTyfus,mojej teczki prosze nie udostepniac.Spalic na wysypisku jako papiery szpitalne albo inne szpargaly.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 ty Hebdziak zostałeś zlustrowany i póki odpowiednie służby nie będą wnikać - masz w naszej komunistycznej" piaskownicy wikt i opierunek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Co wy tam po nocach palicie Stopczyk?A pali się stare papierzyska, faktury jakieś...(Było jeszcze o Franzu i Camelach... :> ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Towarzysze,jeszcze jakiś ipeen to przeczyta i będzie chciał lustrować. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 boisz się Waść ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Nie,ja zawsze w komisjach. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 6 Wrzesień 2013 Share Napisano 6 Wrzesień 2013 Witam.Jestem za zrobieniem tej akcji teraz we wrześniu.Lato jak wiadomo nie każdy siedział w domu przy kompie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 Ooo ominęła mnie amnestia :( Tak to jest jak się tylko ID, pojazdy, nasze odkrycia i rekonstrukcje na forum przegląda...PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 wino1939 - wiesz za co masz krakersy ?wyraź skruchę, obiecaj poprawę - to się pomyśli.Jako takiej, zbiorowej amnestii nie będzie, ale jeżeli ktoś chce, może w trybie prośby napisać do moderatora.Jego prośba zostanie rozpatrzona na posiedzeniu Rady Starszych czy jak kto woli : towarzystwa wzajemnej adoracji lub kółka różańcowego - i między zdrowaśkami podejmie się decyzję. Po ewentualnej akceptacji - cierpliwość, ponieważ to nie my zdejmujemy, tylko Administrator, i to pod warunkiem, że jest obecny.W dalszym ciągu obowiązuje zaświadczenie o oddaniu krwi... ale nie sprzed 10 lat... :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 Liczy się również, poza pkt za pochodzenie, stosunek do herbaty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 cholercia... zapomniałem o herbacie :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 Komunistami też jesteśmy - zapomniałeś już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 Ja Pierwszą Komunię miałem fiu fiu jak dawno... Musi zatwardziały członek reżymu jestem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 woytas... ty to zawsze w pierwszym rzędzie ze swoja czerwoną szturmówką musisz ?Yeti... ja tam nie dyskutuję o jedynym i słusznym światopoglądzie marksistowsko-leninowskim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 ....nic nie ma prócz tych zarozumialców co tam przesiadują i czekają żaby tylko komuś do.........zrobiło się komunistyczne *&^%$#@ nasączone krwią tych którzy dali się pożreć administracji. 100% Pogardy z mojej strony......dokładnie , to sa komunisci i tyle......Może nawet ta strona należeć do jakiegoś partyjniaka .... (To o Proteusie..)Od naszych wielbicieli - których niniejszym pozdrawiam i zapraszam na nasze forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 Dobrze, że sobie nowy rower kupiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 Komunista i rower?Pewnie ukradłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 Nie... dawali, to wziąłem...Będzie łatwiej chłopakom psy na modach wieszać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.