Skocz do zawartości

Ostrzeżenia

ramzes0

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zakładam temat z racji tego, że jestem przywiązany do swojego konta na Odkrywcy. Posiadam je już w wprawdzie od ponad dwóch lat. Dużo dla mnie znaczy. Ostatnią żółtą kartkę dostałem około roku temu. I przechodząc do rzeczy. jak w przyrodzie wszystko ginie tak i na drodze punkty po roku odchodzą w nie pamięć.

Wysuwam się z prośbą o rozpatrzenie tej sprawy przez nasze grono. Liczę, że ktoś się pod tym podpisze.

(ps. nie mam kartek za bierne obrażenie kogoś to tylko spowodowane jest zbędą głupotą niektórych ludzi)
  • Odpowiedzi 80
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

oczywiście... nie oceniamy.
kolega oczywiście niewinny był - to modzi są świnie i POPIERDOLENI KOMUNISCI"

coby nie było, że taka Maria Teresa...

Napisano
To juz nie wiem kto bardziej czerwony:p

Tyfus,mojej teczki prosze nie udostepniac.
Spalic na wysypisku jako papiery szpitalne albo inne szpargaly..
Napisano
ty Hebdziak zostałeś zlustrowany i póki odpowiednie służby nie będą wnikać - masz w naszej komunistycznej" piaskownicy wikt i opierunek :)
Napisano
wino1939 - wiesz za co masz krakersy ?

wyraź skruchę, obiecaj poprawę - to się pomyśli.

Jako takiej, zbiorowej amnestii nie będzie, ale jeżeli ktoś chce, może w trybie prośby napisać do moderatora.

Jego prośba zostanie rozpatrzona na posiedzeniu Rady Starszych czy jak kto woli : towarzystwa wzajemnej adoracji lub kółka różańcowego - i między zdrowaśkami podejmie się decyzję. Po ewentualnej akceptacji - cierpliwość, ponieważ to nie my zdejmujemy, tylko Administrator, i to pod warunkiem, że jest obecny.

W dalszym ciągu obowiązuje zaświadczenie o oddaniu krwi... ale nie sprzed 10 lat... :)))
Napisano
woytas... ty to zawsze w pierwszym rzędzie ze swoja czerwoną szturmówką musisz ?

Yeti... ja tam nie dyskutuję o jedynym i słusznym światopoglądzie marksistowsko-leninowskim :)
Napisano
....nic nie ma prócz tych zarozumialców co tam przesiadują i czekają żaby tylko komuś do.....

....zrobiło się komunistyczne *&^%$#@ nasączone krwią tych którzy dali się pożreć administracji. 100% Pogardy z mojej strony...

...dokładnie , to sa komunisci i tyle...

...Może nawet ta strona należeć do jakiegoś partyjniaka .... (To o Proteusie..)

Od naszych wielbicieli - których niniejszym pozdrawiam i zapraszam na nasze forum :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie