Mateusz1998 Napisano 8 Listopad 2013 Autor Share Napisano 8 Listopad 2013 Z dzisiaj jeszcze udało się od dziaduszka ze wsi wyciągnąć za czteropaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz1998 Napisano 8 Listopad 2013 Autor Share Napisano 8 Listopad 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz1998 Napisano 8 Listopad 2013 Autor Share Napisano 8 Listopad 2013 Hit roku :) Wyskoczył u mnie w ogródku gdy kopałem grządkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 8 Listopad 2013 Share Napisano 8 Listopad 2013 zamiast inwestować w te 4 paczki zainwestuj w aparat bo nic nie widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz1998 Napisano 8 Listopad 2013 Autor Share Napisano 8 Listopad 2013 teraz zdjęcia są w miarę i czego ty nie widzisz mi powiedz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 8 Listopad 2013 Share Napisano 8 Listopad 2013 ten twój hit roku np.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz1998 Napisano 8 Listopad 2013 Autor Share Napisano 8 Listopad 2013 Dobrze go widać :) a ty tylko nabijasz posty bo to już twój 7 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 8 Listopad 2013 Share Napisano 8 Listopad 2013 przecież widać co to... fajna monetka, okoliczności znalezienia jeszcze lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 8 Listopad 2013 Share Napisano 8 Listopad 2013 nie zwracam uwagi na liczbę postów, tylko skoro dodajesz foto monetki to zadało by się dodać awers i rewers bo nie wszyscy siedzą w tematyce moniaków i hit roku nie do końca dla każdego może być sprawą jasną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Listopad 2013 Share Napisano 8 Listopad 2013 Panie i Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OpryskStonki Napisano 8 Listopad 2013 Share Napisano 8 Listopad 2013 Chłopaki - darujcie sobie te naciągane informacje dotyczące okoliczności wejścia w posiadanie fantów - wykopane przy pieleniu grządki u cioci, odkupiony bagnet od sąsiada ze wsi, (który był na moje oko przechowywany w ziemi) itd...Nie wrzucacie zdjęć przedmiotów, które mogłyby zainteresować nasze kochane władze zatem nie ściemniajcie niepotrzebnie bo nie widzę sensu - wcześniej i tak dawaliście fotki ze sprzętem na miejscówkach zatem i tak wszystko jest logiczne.Starajcie się robić lepsze zdjęcia - czasami robione z większej odległości złapią lepszą ostrość niż te z bliska a po wykadrowaniu zdjęcia robionego z dalsza" z pewnością lepiej będzie widać szczegóły.Życzę więcej większych sukcesów!senior stonka ziemniaczana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz1998 Napisano 8 Listopad 2013 Autor Share Napisano 8 Listopad 2013 To problemy do Military_Kris nie domnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Listopad 2013 Share Napisano 8 Listopad 2013 Mateusz1998 vel ToMojaPasja123 vel Mateusz_Zambrów vel MlodyMateusz - czyli dzieciak bumerang...Panowie... niech się cieszy ze swojego wątku na ODK, ze swoich kiepskich fot, itd, itp... przymknijcie oko na niektóre aspekty i nie nakręcajcie się ani dzieciaka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz1998 Napisano 9 Listopad 2013 Autor Share Napisano 9 Listopad 2013 Zainteresowały mnie srebrne 2 z okresu przedwojennego dzisiaj za 1 grosz pruski wpadła 5 złotówka z kobieta :) Na razie będę szedł w tym kierunku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 9 Listopad 2013 Share Napisano 9 Listopad 2013 Też znalazłem takie 2 złote, moje 1933, naprawdę koledzy mają racje, popracuj nad zdjęciami, aby były wyrażne i ostre.Zainwestuj w lepszy aparat z funkcją makro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 9 Listopad 2013 Share Napisano 9 Listopad 2013 Gratulacje!Idzie coraz lepiej!! Pozdrawiam J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz1998 Napisano 10 Listopad 2013 Autor Share Napisano 10 Listopad 2013 Dzisiejszy wypad nabój mosin w ładnym stanie jak na moje tereny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz1998 Napisano 10 Listopad 2013 Autor Share Napisano 10 Listopad 2013 Hit dnia nóż od niezbędnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz1998 Napisano 10 Listopad 2013 Autor Share Napisano 10 Listopad 2013 Nabój pocisk został wbity do łuski w epoce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz1998 Napisano 10 Listopad 2013 Autor Share Napisano 10 Listopad 2013 Potem było tylko gorzej nabój fosforowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz1998 Napisano 10 Listopad 2013 Autor Share Napisano 10 Listopad 2013 I potem to z dołka niestety musiałem uciekać przed nagonką :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz1998 Napisano 10 Listopad 2013 Autor Share Napisano 10 Listopad 2013 Dzisiejszy mix z pola +2 monetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uve1985 Napisano 10 Listopad 2013 Share Napisano 10 Listopad 2013 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 10 Listopad 2013 Share Napisano 10 Listopad 2013 Wiesz może co to największe z cieniem jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz1998 Napisano 11 Listopad 2013 Autor Share Napisano 11 Listopad 2013 Resztki zapalnika chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.